Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου | Φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης τους

Η μικρή Τζοάνα έγινε ενός έτους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Τα πρώτα γενέθλια της μονάκριβης κόρης τους γιόρτασαν ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου, που έφεραν στον κόσμο τη μικρή Τζοάνα τον Μάρτιο του 2020 εν μέσω πανδημίας.

Σε καθεστώς lockdown έγινε και το πάρτι γενεθλίων της μικρής, με περιορισμένη παρέα και λίγες αγκαλιές, αλλά με πολύ αγάπη, μια όμορφη τούρτα και πολλά μπαλόνια.

Δες επίσης: Η Έρρικα Πρεζεράκου ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα για την ανιψιά της

Η 28χρονη σύζυγος του δικηγόρου συνηθίζει πολλές φορές να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους με το κοριτσάκι τους, και αυτή η χαρούμενη ημέρα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Έτσι, πριν λίγες ώρες ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι και τις στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ενώ στη λεζάντα έγραψε:

"Tο μωρό μου.. Γεννήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα. Πανδημία και καθεστώς καραντίνας. Γιορτάσαμε το θαύμα της ζωής μας περιορισμένα, χωρίς φίλους, συγγενείς, χωρίς δώρα και λουλούδια. Ένα χρόνο μετά γιορτάζουμε ξανά, τα πρώτα της γενέθλια. "Καραντινάτα" και αυτά. Μπορεί να μην είναι το party που είχα ονειρευτεί, μπορεί να φορέσαμε μάσκες πάλι και χωρίς πολλές αγκαλιές, αλλά είχαμε τέλεια (μικρή) παρέα, τέλεια τούρτα και μπαλόνια, ανοίξαμε τα δώρα μας, απαθανατίσαμε τη στιγμή και γελάσαμε πολύ! Αυτό έχει μόνο σημασία, να είμαστε υγιείς και ενωμένοι! Και του χρόνου όλοι μαζί!”.