Follow us

Ευαγγελία Μουμούρη | "Φόρεσα το μαγιό, φόρεσα και μια γούνα από πάνω και πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης"

"Μετά πήγα και κολυμβητήριο": Η Ευαγγελία Μουμούρη αφηγήθηκε απολαυστικά την επεισοδιακή επισημοποίηση της σχέσης της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο.

MissBloom TEAM
Ευαγγελία Μουμούρη NDP

Άλλοι συνδυάζουν την επισημοποίηση της σχέσης τους με πολυτελείς δεξιώσεις και η Ευαγγελία Μουμούρη τη συνδύασε με μια επίσκεψη στο κολυμβητήριο. Άλλωστε, η ηθοποιός, όπως εξήγησε στο "Πρωινό", επέλεξε να μην παντρευτεί με τον επί έντεκα χρόνια σύντροφό της, αλλά να κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης. Ακόμα όμως και αυτή η διαδικασία κατέληξε επεισοδιακή. Η ηθοποιός την περιέγραψε με απολαυστικό τρόπο:

"Λέγαμε να κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης, γιατί αν πάθεις κάτι κακό, πρέπει να έρθω εγώ να σου τραβήξω την πρίζα". Το συζήτησε λοιπόν με τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο τότε δούλευαν μαζί, και αποφάσισε να συμβουλευτεί την Άση Μπήλιου για την καλύτερη ημερομηνία. Εκείνη της έδωσε την 9η Δεκεμβρίου. "Έναν μήνα πριν, του λέω, 9 Δεκεμρίου είναι καλή μέρα, θα πάμε να κάνουμε το σύμφωνο. Λέει, εντάξει. Το Σάββατο, του λέω, τη Δευτέρα κανόνισες να πάμε; Μου λέει, να πάμε την Τρίτη".

Δες περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ