Follow us

Elton John | Το αιχμηρό σχόλιο για το Βατικανό μετά τη δήλωση για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις

Κατηγορεί το Βατικανό για υποκρισία σε ένα tweet με πολλά likes.

Elton John Abaca/www.visualhellas.gr

Σε μια επίσημη ανακοίνωσή του το Βατικανό ανέφερε ότι δεν μπορεί να ευλογήσει σχέσεις μεταξύ ομοφυλοφίλων. Όπως τονίζεται στο κείμενο που διανεμήθηκε μεταφρασμένο σε 7 γλώσσες, η καθολική εκκλησία "καλωσορίζει" τους γκέι αλλά δεν εγκρίνει την ένωσή τους. Τα επιχειρήματα αναφέρουν ότι μια τέτοια ένωση δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του Θεού και ότι η αναγνώρισή της μέσω κάποιου εκκλησιαστικού μυστηρίου θα μπορούσε να παρερμηνευτεί ως γάμος.

Ο Elton John θέλησε να σχολιάσει αυτή την ανακοίνωση, κάνοντας ένα tweet όπου κατηγορεί το Βατικανό για υποκρισία. Όπως έγραψε, το Βατικανό είχε επενδύσει εκατομμύρια στη βιογραφική ταινία του Rocketman και τελικά είχε όφελος, οπότε είναι υποκριτικό να αρνείται την ευλογία στους γκέι γάμους.

"Πώς μπορεί το Βατικανό να αρνείται να ευλογεί γκέι γάμους επειδή "είναι αμαρτία" αλλά με χαρά να έχουν όφελος από την επένδυση εκατομμυρίων στο Rocketman- μια ταινία που γιορτάζει την προσωπική μου ευτυχία όταν παντρεύτηκα τον David;", έγραψε ο διάσημος μουσικός για τον γάμο του με τον David Furnish το 2005, σε ένα tweet που όχι μόνο είχε χιλιάδες likes αλλά δημοσιεύτηκε και σε πολλά ιταλικά μέσα.

Η επένδυση που είχε κάνει το Βατικανό στην ταινία για τον Elton είχε αναδειχτεί από την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η οποία δημοσίευσε έγγραφα που αποδείκνυαν ότι το Βατικανό είχε επενδύσει στον οργανισμό Centurion Global Fund που με τη σειρά του είχε επενδύσει 4 εκατομμύρια σε διάφορες ταινίες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το Rocketman αλλά και το σήκουελ της ταινίας Men In Black.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ