Follow us

Halle Berry | Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Πώς είναι η ζωή της ως μαμά μέσα από μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών.

Halle Berry Splash News/Ideal Image

Η Halle Berry δεν μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της, όμως με αφορμή τα 13α γενέθλια της κόρης της ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία μαζί της αλλά και stories από την γιορτή που έκαναν στο σπίτι τους.

Στη φωτογραφία, η ηθοποιός είναι αγκαλιά με την κόρη της, Nahla Aubry, και χαμογελά ενώ στη λεζάντα έγραψε "Όσες φορές και να της πω ότι την αγαπώ, την αγαπώ πιο πολύ από αυτό. Χαρούμενα 13α γενέθλια, Nahla Boo”.

Loading...

Η Berry ανέβασε επίσης και Instagram Stories με την τούρτα των γενεθλίων.

Η ηθοποιός έχει επίσης έναν 7χρονο γιο με τον πρώην σύντροφό της Olivier Martinez και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Instyle: "Η μητρότητα είναι η καλύτερη δουλειά, μόνο που τα παιδιά μου δεν νοιάζονται για το ποια είμαι έξω από το σπίτι. Η κόρη μου έχει μια αίσθηση ποια είμαι από τις φίλες της στο σχολείο. Και ο γιος μου- είναι πολύ αστείο- τον τελευταίο χρόνο φωνάζει ολόκληρο το όνομά μου πολύ δυνατά όταν είμαστε σε δημόσιο χώρο, όπως 'Halle Berry μπορείς να μου δώσεις την κέτσαπ;' Ξέρει ότι ο κόσμος θα αντιδράσει αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί”.

Η Halle Berry θέλει να είναι καλή μαμά "όχι τέλεια" όπως δήλωσε στο αμερικάνικο περιοδικό: "Τώρα που ο μικρός μου πηγαίνει νηπιαγωγείο, νιώθω ότι μπορώ να επιστρέψω στη ζωή μου, κι αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να προκαλώ τον εαυτό μου και να αποδεικνύω ότι ακόμα μπορώ να ακολουθήσω τα πάθη μου, να παίρνω ρίσκα και να νιώθω ζωντανή”.

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ