Follow us

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Κοψιδά

"Υποτίμησε τους τηλεθεατές και όλους εμάς που το παρακολουθούμε".

Κατερίνα Καινούργιου NDP

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός στον λόγο του πριν φύγει έκανε λόγο για ηθική και για το ότι οι τηλεθεατές επιθυμούν να βλέπουν ίντριγκες.

Τον λόγο του θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί στο "Ευτυχείτε", αποκαλύπτοντας ότι τα λεγόμενα του την έκαναν έξαλλη.

Συγκεκριμένα είπε: "Εγώ έγινα έξαλλη. Ενώ είχα αρχίσει και έλεγα ότι τα έδωσε όλα στον τελευταίο του αγώνα και μπράβο. Αλλά υποτίμησε τους τηλεθεατές και όλους εμάς που το παρακολουθούμε. Ήξερε ότι πήγαινε σε ριάλιτι. Δεν πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, εννοείται- καλώς ή κακώς- πως προβάλλονται και ίντριγκες και καβγάδες. Και το χειρότερο; Εκθείασε τον εαυτό του λέγοντας "εγώ προωθώ το ήθος”, άρα οι άλλοι είστε ανήθικοι, "εγώ έχω παιδεία”, άρα οι άλλοι δεν έχετε, εγώ έχω όλα αυτά που οι άλλοι δεν έχετε. Ξεχώρισε τον εαυτό του, τον έκανε ανώτερο από τους άλλους. Υποτίμησε τους άλλους, αλλά και το κοινό που τόσο καιρό τον βλέπει και τον ψήφιζε για να μείνει μέσα".

Δες το βίντεο στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ