Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Τραγικό που δεν δίνουν στον Τριαντάφυλλο φαγητό"

Η πρώην παίκτρια του Survivor για όσα συμβαίνουν στο reality.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Στην εκπομπή του Open, "Ευτυχείτε", μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το πρωί της Πέμπτης 18 Μαρτίου. Η πρώην παίκτρια του Survivor παραδέχθηκε πως είναι φανατική τηλεθεάτρια του reality επιβίωσης και φυσικά έκανε τα δικά της σχόλια για τις τελευταίες εξελίξεις και όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Όσον αφορά το πρόσφατο τεστ εγκυμοσύνης που έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, είπε:

Survivor | Το μήνυμα που έστειλε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Γιώργο Λιβάνη

"Δεν ξέρω τι έχει συμβεί γιατί κι εγώ είχα περάσει το ίδιο πρήξιμο που έχουν όλες οι γυναίκες στο Survivor. Και εμένα ο γιατρός μου όταν είχε αρχίσει αυτό το φούσκωμα και το πρήξιμο μου είπε "Στο Survivor είσαι. Δεν θα έχεις περίοδο. Αυτός είναι ο λόγος που πρήζεσαι”. Δεν ξέρω γιατί της είπαν της κοπέλας να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Σε όλα τα προηγούμενα Survivor βλέπουμε ότι όλες οι γυναίκες μετά τους δυο πρώτους μήνες πρήζονται".

Εν συνεχεία, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στα φημολογούμενα ζευγάρια του φετινού Survivor.

"Το να δημιουργηθεί κάτι και να εξελιχθεί μετά, ας μην γελιόμαστε το έχω ζήσει κι εγώ στο πετσί μου. Είναι πολύ άδικο, όταν υπάρχουν άνθρωποι έξω να υπάρχει όλο αυτό και να τους δείχνουμε με το δάχτυλο και να λέμε είναι ζευγάρι ή δεν είναι. Βέαβαια καλό θα είναι να μην δίνουμε δικαιώματα. Μετά από μερικούς μήνες, όμως, ξεχνάς ότι υπάρχουν κάμερες και μια αγκαλιά μπορεί να θεωρηθεί ερωτική, ακόμη κι όταν είναι φιλική".

Τέλος, χαρακτήρισε ως τραγική την στάση των παικτών προς τον Τριαντάφυλλο: "Το θεωρώ τραγικό. Είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Είσαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης που πεινάνε όλοι και δεν μου άρεσε καθόλου όπως το είδα".

Δες αναλυτικά όσα δήλωσε