Follow us

Emily Ratajkowski | Μοιράστηκε φωτογραφίες της από τη στιγμή του τοκετού

Η ηθοποιός μας δείχνει σε μια φωτογραφία την πρώτη φορά που κράτησε τον γιο της αγκαλιά.

Emily Ratajkowski Splash news/Ideal Image

H Emily Ratajkowski και ο σύζυγός της Sebastian Bear-McClard έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Sylvester Apollo, στις 8 Μαρτίου. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους fans της στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού αλλά και μια τρυφερή φωτογραφία που τη δείχνει να παίρνει για πρώτη φορά αγκαλιά το μωράκι της.

Η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο μας πρόσφερε μια ματιά στις πολύ προσωπικές στιγμές μετά αλλά και κατά τη διάρκεια της γέννας στο πιο "σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο αγάπη πρωινό της ζωής μου” όπως το χαρακτήρισε.

Στο κολάζ φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram, η νέα μαμά φαίνεται στην αίθουσα τοκετού "ανάμεσα στα σπρωξίματα” όπως έγραψε αλλά και μετά τη γέννα όταν κράτησε τον νεογέννητο Sly αγκαλιά.

Loading...

Πολλοί διάσημοι φίλοι της, μεταξύ των οποίων η Kaia Gerber και η Gigi Hadid, της ευχήθηκαν και της έδωσαν συγχαρητήρια μέσω Instagram.

Το μοντέλο είχε αποκαλύψει τα νέα για την εγκυμοσύνη της στο περιοδικό Vogue τον περασμένο Οκτώβριο εξηγώντας γιατί δεν ήθελε να ανακοινώσει το φύλο του μωρού της: "Όταν λέω με τον άντρα μου σε φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα αν ξέρουμε τι φύλο θέλουμε. Μας αρέσει να απαντάμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί να γίνει 18 χρονών”.

Φωτο: Splash news/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ