Follow us

Ο μικρότερος γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, η παρεξήγηση ανάμεσα σε Σκορδά -Λιάγκα και όλα τα νέα

Ο Μαζωνάκης για τις μέρες που πέρασε στο ψυχιατρείο, Ο Λιανός αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Κοψιδά και η "επίθεση" του Παπανώτα στη Γραμμέλη.

Yupi collage

Ο Good Job Nicky στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Ο μικρότερος γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, η παρεξήγηση ανάμεσα σε Σκορδά -Λιάγκα και όλα τα νέα

Ο Good Job Nicky άνοιξε τον χορό των καλεσμένων στο The 2Night Show της Πέμπτης, πραγματοποιώντας την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία από πολύ νωρίς με τα τραγούδια του να έχουν γίνει viral και να μετρούν ήδη εκατομμύρια προβολές στις ψηφιακές πλατφόρμες, άνοιξε τα χαρτιά του και εξήγησε τους λόγους που στην αρχή έκρυβε από όλους, ακόμα και από τον πατέρα του, το ταλέντο του στο τραγούδι, ενώ παραδέχθηκε πως δεν τον ενοχλεί η σύγκριση με τον Γιάννη Πάριο αντίθετα θα ήθελε να είναι η συνέχειά του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νέα παρεξήγηση ανάμεσα σε Σκορδά -Λιάγκα: "Να τα πω όλα;"

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας

Ακόμα μια εκρηκτική στιγμή της τηλεοπτικής τους συνύπαρξης μοιράστηκαν το πρωί της Πέμπτης μέσα από το "Πρωινό" η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτή τη φορά, αφορμή αποτέλεσαν οι κανόνες της "Φάρμας" και η διαφωνία τους σχετικά με τον τρόπο που γίνονται τα αγωνίσματα, με τη γνωστή παρουσιάστρια να "δίνει" τον συμπαρουσιαστή της στον αέρα της εκπομπής λέγοντας πως αποχωρεί νωρίτερα από τις συσκέψεις της εκπομπής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιώργος Μαζωνάκης: "Πέρασα δύσκολα στον στρατό. Ήμουν εννέα μέρες στο ψυχιατρείο"

Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο σημερινός καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή "Tik Talk” και σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στο "Happy Day" βλέπουμε τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει την άσχημη εμπειρία που είχε από τον στρατό.

Συγκεκριμένα είπε: "Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή..."

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργο Λιανός αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά

Γιώργος Λιανός

Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor μοιράστηκε με τους ακροατές της ραδιοφωνικής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτολου ο Γιώργος Λιανός και σχολίασε όπως μόνος εκείνος ξέρει όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Άρης Καβατζίκης σχολιάζει την "επίθεση" του Παπανώτα απέναντι στη Γραμμέλη

Αφροδίτη Γραμμέλη

Μετά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε τις αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα εναντίον της Αφροδίτης Γραμμέλη αλλά και τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Παρακολουθώντας τις εκατέρωθεν δηλώσεις, ο Άρης Καβατζίκης μέσα από το "Πάμε Δανάη" της Πέμπτης πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ της Αφροδίτης Γραμμέλη, υπερασπιζόμενος μεταξύ άλλων και τους ανθρώπους που απαρτίζουν τα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ