Follow us

Blue Ivy | Η κόρη της Beyoncé έκανε το Grammy της παγούρι

Η Beyoncé ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με φωτογραφίες της κόρης της να πίνει χυμό από το "χρυσό παγούρι" της.

Beyoncé Instagram Recording Academy

Η Beyoncé μοιράστηκε με τους fans της στο διαδίκτυο ένα βίντεο με στιγμές από τα Grammy τόσο με την κόρη της Blue Ivy όσο και με τον Jay-Z, τον Harry Styles και τη Billie Eilish.

H star που έσπασε το ρεκόρ στα Grammy ως η πιο πολυβραβευμένη γυναίκα του θεσμού, ανέβασε στο Instagram το βίντεο αποσπώντας πολλά likes και θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Loading...

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Blue Ivy ποζάρει έχοντας μετατρέψει το Grammy της σε χρυσό παγουρίνο, αφού πίνει χυμό με ένα καλαμάκι από το βραβείο. Η κόρη των δύο διάσημων star φοράει δικαιωματικά μια τιάρα και χαμογελάει αφού είναι η νεότερη βραβευμένη με Grammy στην ιστορία του θεσμού.

Η φωτογραφία είναι μια αναφορά στον ευχαριστήριο λόγο του Jay-Z στα βραβεία Grammy το 2014 όταν είχε πει απευθυνόμενος στην κόρη του: "Κοίτα, ο μπαμπάς πήρε ένα χρυσό παγούρι για σένα”. Εκείνη τη χρονιά είχε επίσης ποζάρει χρησιμοποιώντας το Grammy του ως ποτήρι για το ποτό του.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης η Beyoncé μαζί με τον Harry Styles αλλά και τη Billie Eilish που δείχνει ενθουσιασμένη που μιλάει με την Queen Bey.

H star στις φωτογραφίες έδειξε και τα δύο εντυπωσιακά outfits που επέλεξε για τη βραδιά, ένα δερμάτινο Schiaparelli off-the-shoulder φόρεμα κι ένα ασημί Burberry φόρεμα.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ