Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ

Τα θετικά σχόλια που πλημμύρισαν τη φωτογραφία της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τα μακριά ίσια ή ελαφρώς κυματιστά καστανά μαλλιά είναι σήμα κατατεθέν για την Σταματίνα Τσιμτσιλή καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Μπορεί αυτό να είναι το hair look που διατηρεί εδώ και χρόνια, ωστόσο όταν ήταν παιδί τα μαλλιά της έδειχναν τελείως διαφορετικά.

Δες επίσης: Η Τζένη Μπαλατσινού καστανή και με το απόλυτο κούρεμα των 90s

Ανεβάζοντας μια παιδική της φωτογραφία στο Instagram, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τότε είχε ένα πολύ κοντό καρέ, το οποίο έφτανε μέχρι το ύψος των αφτιών, το οποίο τυχαίνει να είναι στη μόδα για φέτος.

Δες επίσης: Κάτια Ζυγούλη | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της που ενθουσίασε

Με αυτήν την ανάρτησή της θέλησε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους ακόλουθούς της, προτρέποντάς τους να μιλούν στο παιδί που κρύβουν μέσα τους. "Όταν κοιτάζω αυτή την παιδική φωτογραφία νιώθω την ανάγκη να αγκαλιάσω αυτό το κοριτσάκι με τα μεγάλα μάτια και να του πω ότι όλα θα πάνε καλά. Μια από τις δημοφιλείς ασκήσεις θετικής σκέψης και προσωπικής εξέλιξης που έχω ξεχωρίσει μας προτρέπει να μιλάμε στο παιδί που κρύβουμε μέσα μας! Να το αγκαλιάζουμε και να του δείχνουμε αγάπη και κατανόηση. Καληνύχτα ❤️", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ