Follow us

Μαρίνα Πατούλη | Μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο λίγο αφότου μίλησε για την κρίση στο γάμο της

Τι συνέβη;

Μαρίνα Πατούλη

Μόλις σήμερα το πρωί ξέσπασαν οι φήμες περί χωρισμού της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη ύστερα από 35 χρόνια κοινής πορείας.

Αφού μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα το πρωί, η Μαρίνα Πατούλη μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Δες επίσης: Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη | Χωρίζουν μετά από 35 χρόνια

Η ίδια πάντως μιλώντας στην πρωινή εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" σήμερα το πρωί διέψευσε τις φήμες περί διαζυγίου, λέγοντας πως ο γάμος τους περνάει κρίση: "Είμαι συναισθηματικά και ψυχολογικά φορτισμένη. Πιστεύω όμως ότι εμείς οι γυναίκες πρέπει να παλεύουμε για αυτούς που αγαπάμε", είπε. Μιλώντας για το χωρισμό, αποκάλυψε επίσης πως νιώθει ότι "βιώνει ένα πένθος". "Εγώ ουδέποτε ήθελα διαζύγιο. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου", είπε. "Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας, αγαπώ τον άνδρα μου και ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία", πρόσθεσε. "Όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μια κρίση", εξομολογήθηκε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ