Follow us

Κι όμως | Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει τεστ Covid-19 σε όποιον μπαίνει σπίτι της (εικόνες)

Η μέλλουσα μαμά κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τα μωρά της.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα, αν και έγκυος, συναντά λιγοστά πρόσωπα του φιλικού της περιβάλλοντος, ωστόσο πριν τους επιτρέψει να μπουν στο σπίτι της παίρνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατέψει την υγεία της ίδιας και των διδύμων.

Δανάη Μπάρκα | Τίτλοι τέλους για τη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο μετά από 8 χρόνια

Το πρωί του Σαββάτου για παράδειγμα υποδέχτηκε στο σπίτι της στην Πεύκη την κολλητή της φίλη και γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Βάσια Κωσταρά. Για να μπει στο σπίτι η Βάσια και να επισκεφθεί με ασφάλεια τη φίλη της, πήρε από το φαρμακείο rapid test για τον κορονοϊό, το οποίο μάλιστα της έκανε η ίδια η μέλλουσα μαμά.

H Ελένη Μενεγάκη σε νέα στιγμιότυπα στο ολοκαίνουριο διαμέρισμά της

Ανεβάζοντας μία σειρά από stories, οι δύο φίλες έδειξαν όλη τη διαδικασία και φυσικά μοιράστηκαν με τους ακόλουθούς τους τα αποτελέσματα του τεστ, που ευτυχώς ήταν αρνητικά.

Η Χριστίνα πριν από μερικές εβδομάδες είχε μια περιπέτεια υγείας, με κολικούς που την οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για αρκετές μέρες. Πλέον βρίσκεται στο σπίτι και έχει αρχίσει σιγά σιγά να βλέπει μερικά κοντινά της πρόσωπο, παίρνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Δες τις φωτογραφίες:

Κι όμως | Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει τεστ Covid-19 σε όποιον μπαίνει σπίτι της (εικόνες)
Μπόμπα
Μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ