Follow us

Μαρίνα Πατούλη | Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την εσπευσμένη εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Η κατάσταση της υγείας της και η απουσία του Γιώργου Πατούλη από το πλευρό της.

Μαρίνα Πατούλη Npd Photo Agency

Χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης χωρίζουν ύστερα από 35 χρόνια γάμου. Λίγο αφότου η Μαρίνα μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα Χαμογέλα", διαψεύδοντας τις φήμες περί διαζυγίου και τονίζοντας πως απλά ο γάμος τους περνά κρίση, μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη | Χωρίζουν μετά από 35 χρόνια

Σήμερα η Μαρίνα Πατούλη, αποφάσισε να μιλήσει για μία ακόμα φορά στη Σίσσυ Χρηστίδου, ανατρέποντας πλήρως όσα είπε χθες και εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει.

Κώστας Φραγκολιάς | Η σπάνια φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του

Όπως εξήγησε, μπήκε στο νοσοκομείο λόγω αρρυθμιών στην καρδιά που οφείλονται σε ένα πρόβλημα ανεπάρκειας καρδιάς, που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Τόνισε επίσης ότι κανονικά θα έπρεπε να νοσηλευτεί, αλλά η ίδια το αποφεύγει γιατί δεν θέλει να αφήσει μόνο του το γιο της, υπονοώντας ότι ο πατέρας του είναι απών.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη που έκανε ωστόσο είναι ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν ήταν στο πλευρό της αυτήν την δύσκολη στιγμή. "Δεν έχουμε μιλήσει, περνώ τον Γολγοθά την υγείας μου και του προσωπικού μου θέματος. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, είναι οι άνθρωποι που με αγαπούν πραγματικά με φυσική παρουσία δίπλα μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ