Follow us

Sandra Oh | Ο εμπνευσμένος λόγος της star του Grey's Anatomy για το #StopAsianHate

Η ηθοποιός παραβρέθηκε στη διαδήλωση διαμαρτυρίας για τα εγκλήματα μίσους κατά των Ασιατών-Αμερικανών.

Sandra Oh Splash News/Ideal Image

Η Sandra Oh, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά Grey's Anatomy παραβρέθηκε στη διαδήλωση διαμαρτυρίας για τα εγκλήματα μίσους κατά των Ασιατών-Αμερικανών #StopAsianHate κι έδωσε έναν εμπνευσμένο λόγο.

Η ηθοποιός τόνισε ότι είναι περήφανη που είναι Ασιάτισσα και ενέπνευσε κι άλλους να στηρίξουν την κοινότητα Ασιατών-Αμερικανών.

"Ευχαριστώ τους υπεύθυνους που οργάνωσαν αυτή τη διαδήλωση και μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε μαζί και να και να νιώσουμε ο ένας τον άλλο. Για πολλούς από εμάς στην κοινότητά μας, αυτή είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να μιλήσουμε για τους φόβους μας και τον θυμό μας και είμαι πολύ ευγνώμων σε όποιον θέλει να ακούσει” είπε η star.

"Αυτό που ξέρω είναι ότι πολλοί στην κοινότητά μας είναι πολύ τρομαγμένοι και το καταλαβαίνω αυτό. Κι ένας τρόπος για να το ξεπεράσουμε είναι να απευθυνθούμε στην κοινότητα. Θα προκαλέσω όλους εδώ, εάν δουν κάτι να βοηθήσουν. Εάν δουν κάποιον από τα αδέρφια μας σε ανάγκη, να βοηθήσουν” είπε η ηθοποιός αναφερόμενοι στα εγκλήματα μίσους που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Αμερική.

"Είμαι περήφανη που είμαι Ασιάτισσα. Ανήκω εδώ. Πολλοί από εμάς δεν έχουν την ευκαιρία να το πουν, οπότε ήθελα να δώσω την ευκαιρία να το φωνάξουμε” είπε τελειώνοντας τον λόγο της.

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε η Sandra-Oh

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ