Follow us

"Εδώ καράβια χάνονται…" | Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Που τον κατηγόρησε για αντιγραφή.

Άκης Πετρετζίκης NDP

Μια νέα κόντρα έχει αρχίσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Άκη Πετρετζίκη. Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την προβολή της εκπομπής Kitchen Lab και την προβολή συνταγής γαλατόπιτας από τον σεφ, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκανε λόγο για αντιγραφή της συνταγής.

Χωρίς να τον κατονομάσει, έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram:

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου | Έξαλλη με τον Άκη Πετρετζίκη

"Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!!Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου.

Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε τώρα αν βγάλεις το αμύγδαλο και βάλεις το καρύδι ή βάλεις διαφορετικά φύλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή.

ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ,το όνομα και η διαφορετική τεχνική, είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα !!! Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική- ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς.

Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς."

Ο Άκης Πετρετζίκης λοιπόν, αφού κυκλοφόρησαν πολλά δημοσιεύματα σχετικά με την αντίδραση της σεφ, έγραψε στα stories του: "Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα".

Το εν λόγω post

"Εδώ καράβια χάνονται…" | Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ