Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Πιο κοντά από ποτέ το πρώην ζευγάρι (vid)

Μετά τον τραυματισμό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Αντιμέτωπος με έναν σοβαρό τραυματισμό ήρθε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor με αποτέλεσμα να επισκέπτεται το νοσοκομείο. Αφού έκανε ράμματα, επέστρεψε στην παραλία και για επτά ημέρες θα παραμείνει εκτός αγωνισμάτων.

Εμφανώς στενοχωρημένος και θέλοντας να έχει έναν δικό του άνθρωπο στο πλευρό του, ζήτησε από την πρώην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι δίπλα του μήπως χρειαστεί κάτι.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα, ο Σάκης Κατσούλης είπε: "Δύσκολο το χθεσινό βράδυ, πόνος πολύς. Άλλη μια άτυχη στιγμή για την μπλε ομάδα από ότι φαίνεται. Στην παραλία και ενώ υπήρχε διάθεση μετά το μεγάλο έπαθλο που κερδίσαμε, σκέφτηκα να κάνω λίγο προπόνηση, να τρέξω λίγο στην άμμο όπως κάθε μέρα, δεν ήταν η πρώτη φορά. Παρόλα αυτά, η ατυχία ήταν μαζί μου και όχι η τύχη, πάτησα μια πέτρα και μου σκίστηκε αρκετά το πόδι. Έχω κάνει πέντε ράμματα, κακή ψυχολογική κατάσταση εννοείται, δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου".

Εν συνεχεία δηλώσεις έκανε και η 25χρονη λέγοντας: "Οι άντρες είναι σαν τα μικρά παιδιά, πόσο μάλλον όταν τραυματίζονται ή όταν αρρωσταίνουν. Ο Σάκης τώρα που τραυματίστηκε σαν μικρό παιδάκι ζήτησε προφανώς από μένα που με νιώθει πιο οικεία να αλλάξω θέση με την Ελευθερία να είμαι δίπλα του σε περίπτωση που πάθει κάτι το βράδυ, να έχει έναν άνθρωπο δικό του να το ζητήσει.

Φυσικά και δεν του το αρνήθηκα, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Σε ανθρώπινο επίπεδο θα δώσω την βοήθειά μου σε όποιον μου την ζητήσει, πόσο μάλλον στον Σάκη που είναι πραγματικά δικός μου άνθρωπος. Όπως κι εγώ αν χτύπαγα θα ήταν το πρώτο άτομο μέσα στο παιχνίδι που θα ζήταγα την βοήθειά του".

Γιώργος Ταβλαδάκης για Άννα Μαρία | "Το έβγαλε από το κεφάλι της αυτό που είπε για μένα"

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Tags