Follow us

Σοφία Μουτίδου | "Μου έλεγαν ότι ο Φιλιππίδης είναι δύστροπος χαρακτήρας κι αν συνεργαστώ θα φτύσω αίμα"

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού (vid).

Σοφία Μουτίδου NDP

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε" βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Μουτίδου το πρωί της Τρίτης 23 Μαρτίου. Η ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της με την ειλικρίνεια που τη χαρακτηρίζει, για το ελληνικό κίνημα Με τοο και όσα είδαμε να συμβαίνουν με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου τον τελευταίο καιρό.

Σοφία Μουτίδου | Η φωτογραφία με γκρίζα ρίζα που λάτρεψαν οι fans της

"Θα σου πω πολύ έντιμα τι ήξερα και τι δεν ήξερα. Εγώ ήξερα ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας, πάρα πολύ δύστροπος συνεργάτης. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ, μου έλεγαν ότι αν δουλέψω μαζί του θα φτύσω αίμα. Δεν μου είχε γίνει και κάποια πρόταση, το απέφευγα. Μου έλεγαν θα περάσεις πολύ δυσάρεστα.

Για τον άλλο ηθοποιό - σκηνοθέτη δεν ήξερα τίποτα, έμαθα μία πληροφορία όσο ήμουν στο The Booth. Για τον Κιμούλη ήξερα ότι είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας. Όσον αφορά στον Λιγνάδη, δεν ήξερα τίποτα! Τον ήξερα προσωπικά τον Λιγνάδη, τον γνώρισα σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια Ημερίδα για τον Πολιτισμό. Γνώρισα τον Δημήτρη σε μια φοβερή στιγμή, περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο. Δεν είχα ιδέα, ήταν τρομερά δύσκολη η θέση μου, όταν έμαθα κάτι τόσο σοκαριστικό. Είναι τρομερή η τρύπα που τρως, δεν ξέρεις από που σου έρχεται”.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ