Follow us

Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη | "Έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει τί έχει προκαλέσει"

Οι δηλώσεις του ηθοποιού με τον οποίον ήταν κολλητοί φίλοι (vid).

Κώστας Αρζόγλου, Γιώργος Κιμούλης NDP

Στην κάμερα του "Love It" μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον φίλο του και ηθοποιό - σκηνοθέτη, Γιώργο Κιμούλη, σε βάρος του οποίου έγιναν καταγγελίες για ψυχολογική και λεκτική βία.

Κώστας Αρζόγλου | Δες τον ηθοποιό με την κούκλα κόρη του, Μαρία

Αρχικά, είπε για δική του άσχημη εμπειρία στο εργασιακό περιβάλλον: "Ο κόσμος της υποκριτικής δεν είναι έτσι. Αυτά που ακούστηκαν είναι για 5-6 το πολύ 8 άτομα. Όσο ετοιμάζαμε το ελεύθερο θέατρο, υπήρχε ένας σκηνοθέτης που με φώναξε και άρχισε να μου βαράει καλαμιές. Έχω τις μελανιές ακόμη… Βρήκα μια αφορμή να φύγω, δεν τολμούσα βέβαια να πω ότι φεύγω επειδή μου βαράτε καλαμιές."

Και προσέθεσε: "Δεν έχω μιλήσει με τον Κιμούλη. Είναι φίλες μου όλες, αισθάνθηκα την υποχρέωση, αν θέλετε και για τον Γιώργο. Δυστυχώς έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Γιώργος τι έχει προκαλέσει στους άλλους. Πολύ τον έχω ζήσει τον Γιώργο και ήμασταν και πολύ κολλητοί φίλοι για ένα διάστημα μέχρι που απομακρύνθηκα πια. Γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατάσταση "εγώ και ο θίασος μου".

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα


Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ