Follow us

Οι Μπλε σε πόλεμο και το σχέδιο εκδίκησης στο Survivor, χαμός στο συμβούλιο με την κλίκα και όλα τα νέα

Η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα των Μπλε, Ο Τριαντάφυλλος για τον "έρωτα" του Σάκη με τη Μαριαλένα και ο Περικλής Κονδυλάτος μιλά ανοιχτά για το περιστατικό με τον Πάνο Καλίδη.

Yupiii

Survivor Spoiler | Οι Μπλε σε πόλεμο! Το σχέδιο εκδίκησης

Οι Μπλε σε πόλεμο και το σχέδιο εκδίκησης στο Survivor, χαμός στο συμβούλιο με την κλίκα και όλα τα νέα

Μετά το δύσκολο συμβούλιο του Survivor που έφερε την εσωτερική κόντρα των Μπλε στα άκρα, ένα ακόμα επεισόδιο έρχεται να "αποτελειώσει" το ήδη κακό κλίμα.

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ του επεισοδίου της Τετάρτης, όλοι οι παίκτες της Μπλε ομάδας αρνούν να αγωνιστούν ως εκδίκηση απέναντι στον James, την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Έτσι, όπως καταλαβαίνουμε τουλάχιστον από το τρέιλερ, η Μπλε ομάδα κατεβαίνει στο αγώνισμα με μόλις τους τρεις παίκτες της μίας υπο-ομάδας!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Περικλής Κονδυλάτος μιλά ανοιχτά για το περιστατικό με τον Πάνο Καλίδη και δηλώνει "υπερήφανος"

Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο viral περιστατικό με τον Πάνο Καλίδη και το ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος.

Ο ίδιος παράδεχθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως πήγε στο Survivor για να "πονέσει" και όχι για να κάνει διακοπές, ενώ σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε τον εαυτό του απάντησε αρνητικά και υποστήριξε πως δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο, σχολιάζοντας το άγριο ξέσπασμα στον στίβο μάχης απέναντι στον Πάνο Καλίδη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Τριαντάφυλλος: "Ο Σάκης είναι υπερκαψούρης, ερωτευμένος, λατρεύει τη Μαριαλένα"

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο που ψηφίζουν οι Μπλε αλλά κυρίως τις δυνατές προσωπικότητες των αντιπάλων του στο #survivorGR.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως ο Σάκης και ο Άλεξ ειναι αυτοί που υποκινούν τα νήματα, αλλά ανέφερε πως:

"Αυτή που παίζει καταλυτικό ρόλο ειναι η Μαριαλένα, γιατί ο Σάκης είναι υπερκαψούρης, ερωτευμένος, λατρεύει τη Μαριαλένα, δε βλέπει τίποτα άλλο. Ποιο Survivor και ποιοι φοινικες και καρύδες; Μια λέξη στα μάτια του "Μαριαλένα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα των Μπλε

Survivor

Η Μπλε ομάδα έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο #survivorGR και κλήθηκε να ψηφίσει δύο συμπαίκτες της προς αποχώρηση.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ομάδα έχει διαχωριστεί σε δύο υποομάδες και η μία από αυτές συμπεριλαμβάνει τον James, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των υπολοίπων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Χαμός στο συμβούλιο που η κλίκα έβγαλε υποψήφιο τον Τζέιμς

Survivor

Οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor, ωστόσο φαίνεται πως το αποτέλεσμα είχε κριθεί από την αρχή.

Μετά την ψηφοφορία, εκείνος που αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο James Καφετζής, κάτι που ουσιαστικά γνώριζε από πριν αφού είχε καταλάβει πως η μία υπο-ομάδα των Μπλε είχε συμφωνήσει να τον ψηφίσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ