Follow us

Anya Taylor - Joy | Πως νιώθει που θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τον Robert De Niro

Η ηθοποιός που θαυμάσαμε στη σειρά Queen's Gambit ετοιμάζει μια ταινία υπό άκρα μυστικότητα!

Anya Taylor - Joy Abaca/www.visualhellas.gr

Η Anya Taylor-Joy είναι από τις ηθοποιούς που ενθουσίασαν κοινό και κριτικούς από την πρώτη στιγμή που την είδαν στην οθόνη. Μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Queen's Gambit, απέδειξε ότι είναι μια καταπληκτική ηθοποιός που της αξίζει άμεσα κι ένας σημαντικός ρόλος στη μεγάλη οθόνη.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Vanity Fair, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αλλά δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες καθώς τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται υπό άκρα μυστικότητα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεργαστεί με ένα all-star καστ ηθοποιών που περιλαμβάνει τους Robert De Niro, Chris Rock, Margot Robbie, Christian Bale και Mike Myers. O David O.Russell θα σκηνοθετήσει την ταινία και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η υπόθεση ούτε φυσικά και ο τίτλος της.

"Η ταινία ήταν μυστική και για όλους εμάς” είπε η Anya στο Vanity Fair εξηγώντας ότι "ξαφνικά ακούς όλα αυτά τα ονόματα και δεν μπορείς... Ακούς αυτούς τους τιτάνες του κινηματογράφου και σκέφτομαι 'είμαι παιδί”, "είμαι μωρό. Αυτό είναι τρελό”.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας πάντως βρίσκει πολύ λογικό σε ένα καστ με τόσους ταλαντούχους ηθοποιούς να βρίσκεται και η Anya: "Είναι ατρόμητη και ευάλωτη και έχει αυτοπεποίθηση με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Είναι διαφορετική και περίεργη με τρόπους που είναι συναρπαστικοί τόσο προς την σκοτεινή όσο και προς τη φωτεινή πλευρά” είπε ο Russell για τις υποκριτικές ικανότητες της ηθοποιού που όλοι διακρίναμε στη δημοφιλή σειρά του Netflix.

Μετά την πρεμιέρα της σειράς, περισσότερα από 62 εκατομμύρια νοικοκυριά την παρακολούθησαν καθιστώντας την ως το μεγαλύτερο και το πιο αγαπητό show του 2020. Όπως λέει και η ίδια η πρωταγωνίστρια για αυτή την τεράστια επιτυχία: "Νομίζω ότι θα καταλάβω τι συνέβη αυτόν τον χρόνο σε περίπου σε πέντε χρόνια”.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ