Follow us

Gwyneth Paltrow | Αποκαλύπτει ότι δεν ήθελε να χωρίσει με τον Chris Martin

Μετά από αμέτρητες σελίδες που γράφτηκαν για το 'conscious uncoupling' η ηθοποιός λέει ότι θα ήθελε να μην είχε χωρίσει.

Gwyneth Paltrow Splash News/Ideal Image

Δεν υπάρχει άνθρωπος που ενδιαφέρεται για το lifestyle του Hollywood που να μην έχει διαβάσει τουλάχιστον μία φορά μια ανάλυση για το conscious uncoupling της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin. Το διάσημο ζευγάρι που είχε αποφασίσει να πάρει χωριστούς δρόμους το 2014, είχε χαρακτηρίσει το διαζύγιό του ως "συνειδητό ξε- ζευγάρωμα' δίνοντας μια νέα διάσταση στον τρόπο που χωρίζουν τα διάσημα- κυρίως-ζευγάρια.

Μετά από 11 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, την Apple και τον Moses, το ζευγάρι χώρισε υπό τις καλύτερες συνθήκες, συνεχίζοντας να κάνει παρέα ακόμα κι όταν βρήκαν νέους συντρόφους. Το conscious uncoupling είχε γίνει το 'divorce goal' κάθε ζευγαριού που ήθελε να αφήσει τις κόντρες στην άκρη.

Η ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop, μιλώντας στην Anna Faris στο πρόσφατο podcast της, αποκάλυψε, όμως, πως δεν ήθελε να χωρίσει από τον Chris Martin! Η Gwyneth που πλέον είναι παντρεμένη με τον τηλεοπτικό συγγραφέα, Brad Falchuk, εξομολογήθηκε πως "ποτέ δεν θα ήθελα να είχα πάρει διαζύγιο. Ποτέ δεν θα ήθελα να μην είμαι παντρεμένη με τον πατέρα των παιδιών μου. Θεωρητικά”.

Ο χωρισμός της βέβαια, όπως αποκάλυψε, της έμαθε πολλά πράγματα: "Έμαθα περισσότερα για τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία από όσο θα μπορούσα να φανταστώ. Κι επειδή εστίασα στην ευθύνη, μπόρεσα τελικά να βρω τον πιο υπέροχο άνθρωπο και να χτίσουμε κάτι που δεν είχα προηγουμένως”.

Η ηθοποιός είπε πως πλέον έχει ένα διαφορετικό γάμο γιατί ο σύζυγός της "απαιτεί παρουσία, οικειότητα και επικοινωνία με ένα τρόπο που δεν ήξερα. Όταν τσακωνόμουν έφευγα από το δωμάτιο. Κι εκείνος έλεγε 'όχι, θα κάτσουμε να το λύσουμε'. Κι απαιτεί να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου με ένα τρόπο που είναι δύσκολο για μένα, αλλά με βοηθάει να ωριμάσω”.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ