Follow us

Zara Tindall | Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της

Έφερε στον κόσμο τον γιο της με έναν αιφνιδιαστικό τοκετό στο σπίτι.

Zara Tindall

Η Zara Tindall, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με δημοσιεύματα γέννησε τον γιο της με γέννα που έκανε στο μπάνιο του σπιτιού της.

Μετά τη γέννηση του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας και του δεύτερου παιδιού της Pippa Middleton, η ευρύτερη βασιλική οικογένεια μεγάλωσε σήμερα κατά ένα μέλος, αφού η Tindall γέννησε την περασμένη Κυριακή το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Zara Tindall που έχει ακόμα δύο κόρες με τον σύζυγό της Mike Tindall, την 7χρονη Mia και τη 2χρονη Lena, έδωσε στο δέκατο κατά σειρά δισέγγονο της βασίλισσας το όνομα Lucas Philip Tindall.

Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού για τη γέννηση του Lucas ανέφερε ότι "η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα και ανυπομονούν να γνωρίσουν το 10ο δισέγγονό τους όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες”.

Το μωρό που είναι και το πέμπτο εγγόνι της πριγκίπισσας Άννας δεν ήταν προγραμματισμένο να γεννηθεί στο σπίτι και τους αιφνιδίασε όλους. Όπως εξήγησε ο πατέρας Mike Tindall στο podcast The Good, the Bad and the Rugby: "Ευτυχώς ήταν μαζί μας η φίλη της, Dolly Maude, και κατάλαβε ότι δεν θα προλαβαίναμε να πάμε στο νοσοκομείο εγκαίρως. Οπότε πήγα στο γυμναστήριο, πήρα ένα στρώμα, μπήκαμε στο μπάνιο και βάλαμε πετσέτες”. Ο Tindall που θυμάται τη στιγμή πλέον με χιούμορ "ευτυχώς η μαία που θα μας συναντούσε στο νοσοκομείο δεν ήταν μακριά. Όταν ήρθε μόλις είχε φανεί το κεφάλι του μωρού”. Η ευτυχισμένη μαμά, μάλιστα, μια μέρα μετά τη γέννα πήγε την πρώτη της βόλτα για περπάτημα.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ