Follow us

Rosamund Pike | Βρήκε την πιο περίεργη θέση για το Golden Globe της

Η ηθοποιός βραβεύτηκε φέτος στις Χρυσές Σφαίρες, αλλά δεν θα βλέπει το βραβείο της συχνά.

Rosamund Pike Abaca/www.visualhellas.gr

H Rosamund Pike βραβεύτηκε φέτος στις Χρυσές Σφαίρες για τον ρόλο της στο I Care a Lot στην κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός κι ενώ ενθουσιάστηκε με το βραβείο της, όπως δήλωσε το έβαλε σε θέση που δεν θα βλέπει συχνά.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε ότι βρήκε μια περίεργη θέση για όλα τα βραβεία της γιατί δεν της αρέσει να τα επιδεικνύει στο σπίτι: "Δεν το βρίσκω άνετο να επιδεικνύω τα βραβεία στο σπίτι γιατί πώς θα αλληλεπιδρά ο κόσμος που έρχεται σπίτι μου μαζί τους; Θα λένε 'πω πω κοίτα τα βραβεία σου;”.

Όπως εξήγησε της φαίνεται περίεργο για αυτό "το έθαψα στον κήπο έτσι ώστε να φαίνεται λίγο από το χώμα όποτε εάν κοιτάς σου έρχεται μια λάμψη από το χέρι του βραβείου”. Η ηθοποιός είπε αστειευόμενη ότι "πιστεύω ότι είναι αστείο γιατί στο μέλλον, όταν θα έχω πεθάνει και κάποιος άλλος αγοράσει το σπίτι θα ψάχνουν στο κήπο και θα βρουν κάτι μεταλλικό και θα πιστεύουν ότι βρήκαν θησαυρό, ενώ θα έχουν βρει τα βραβεία. Βέβαια σε πολλούς αιώνες από τώρα δεν θα έχουν τελετές απονομές βραβείων οπότε θα είναι ό,τι έχει απομείνει”!

Η Pike είχε πάρει το βραβείο της στα φετινά Golden Globes ευχαριστώντας τις συνυποψήφιές της στην κατηγορία και λέγοντας "Μοιάζει σαν να ενδιαφέρομαι πολύ! Και ενδιαφέρομαι πολύ. Ευχαριστώ HFPA που αναγνώρισες την σκοτεινή πλευρά της κωμωδίας”, ενώ απευθυνόμενοι στις συνυποψήφίες της είπε "με τιμάει που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Στην ταινία μου έπρεπε να κολυμπήσω έξω από ένα βυθιζόμενο αυτοκίνητο και εντούτοις θα προτιμούσα να κάνω αυτό από το να βρεθώ στο ίδιο δωμάτιο με τον Rudy Guiliani” κάνοντας μια αναφορά στη σκηνή της ταινίας Borat Subsequent Moviefilm για την οποία ήταν υποψήφια στην ίδια κατηγορία η Maria Bakalova.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ