Follow us

Χριστίνα Τσάφου για Τζένη Μπότση | "Μου το είχε πει και δεν μπορούσα να το πιστέψω"

"Πώς μπορεί να δράσει ένας άνθρωπος τόσο καιρό χωρίς να τιμωρηθεί;"

Τζένη Μπότση Χριστίνα Τσάφου NDP

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Τσάφου την Τετάρτη 24 Μαρτίου. Η γνωστή ηθοποιός που βλέπουμε στη δημοφιλή σειρά του ANT1 "Καφέ της Χαράς” μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, καθώς και τις δικές της άσχημες εμπειρίες στη δραματική σχολή. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην στενή της φίλη, Τζένη Μπότση, η οποία της είχε μιλήσει για το δικό της περιστατικό προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας στο εργασιακό περιβάλλον.

"Κάποιοι από τους καθηγητές ήταν πολύ σκληροί, όπως ο Λαζάνης. Το είχε πει η Τουμασάτου και την κατάλαβα απόλυτα, πέρασε πολύ δύσκολα. Και εγώ στο πρώτο έτος με τον Λαζάνη είχα πάθει τριχόπτωση, έπεφταν τα μαλλιά μου και πήγαινα στους γιατρούς. Από το άγχος το είχα πάθει. Ήταν πολύ σκληρός. Μπήκαμε 16 παιδιά και βγήκαμε 8 στο τρίτο.

Για την Τζένη Μπότση, που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα είπε:

"Όλα αυτά που ακούγονται τώρα τελευταία με στεναχώρησαν πάρα πολύ, με αηδίασαν. Ένα από αυτά το γνώριζα. Η Τζένη Μπότση είναι φίλη μου, μου το είχε πει. Στην αρχή την κοίταζα, δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που μου έλεγε η κοπέλα, αλλά είναι η Τζένη που την αγαπώ, την εκτιμώ και δεν είχε κανένα λόγο να μου το πει.

Μετά άρχισα να το συνειδητοποιώ. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς μπορεί να το καταγγείλει… Την ώρα που μου το είπε η Τζένη, το μυαλό μου δεν μπορούσε να το δεχτεί. Λέω κοίτα πώς μπορεί να δράσει ένας άνθρωπος τόσο καιρό, χωρίς να τιμωρηθεί, χωρίς να ακουστεί. Απογοήτευση μεγάλη, λύπη. Χαίρομαι που επιτέλους βγήκαν τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια και μίλησαν και μιλάνε"

Τζένη Μπότση | Η νέα φωτο της κόρης της και το stylish ντύσιμό της

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ