Follow us

Αυτός φέρεται να είναι ο δράστης του ριφιφί στις θυρίδες της Τράπεζας του Ψυχικού- Βασίλης Γκουρούσης, σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη

Ο Βασίλης Γκουρούσης είναι σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη - Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη - Καρέ καρέ η προσαγωγή του στον εισαγγελέα.

MissBloom TEAM
Τέτα Καμπουρέλη NDP

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της διακεκριμένης κλοπής κατ' εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της απείθειας και παράβασης του νόμου περί όπλων άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 58χρονου που συνελήφθη ως δράστης της διάρρηξης τεσσάρων θυρίδων από τράπεζα του Ψυχικού τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο 58χρονος φέρεται να εντοπίστηκε μετά από έρευνα των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών της Ελληνικής Αστυνομίας από την οποία προέκυψε ότι υπήρχε βιολογικό υλικό του, σε σημείο μίας από τις διερρηγμένες θυρίδες.

Οι επίμαχες θυρίδες ανήκαν σε τέσσερις γυναίκες, σύμφωνα με τις καταγγελίες των οποίων κλάπηκαν μετρητά που συνολικά υπερβαίνουν τις 150 χιλιάδες ευρώ αλλά και μεγάλης αξίας κοσμήματα και χρυσές λίρες.

Η υπόθεση θα ανατεθεί σε Τακτικό Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.

Ποιος είναι ο 58χρονος Βασίλης Γκουρούσης

Πρόκειται για τον 58χρονο Βασίλη Γκουρούση, σεσημασμένο για κλοπές και απάτες με υπολογιστές, που διατηρούσε και ο ίδιος θυρίδα στο υποκατάστημα της Τράπεζας του Ψυχικού.

Ο συγκεκριμένος, συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2020, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 58χρονος είναι σύζυγος της αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη. Είναι ιδιοκτήτης κομμωτηρίων στο Χαλάνδρι. Ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του, ωστόσο DNA του βρέθηκε στο εσωτερικό του κουτιού μιας από τις τέσσερις θυρίδες στις οποίες έγινε η διάρρηξη.

Ο φερόμενος ως δράστης του ριφιφί είναι και ο ίδιος πελάτης της τράπεζας και έχει και ο ίδιος θυρίδα σε αυτήν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάρρηξη έγινε με κατσαβίδι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2020, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 58χρονος ημεδαπός για τη διάπραξη (4) διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο πλαίσιο πολύμηνων ερευνών και ανάλυσης των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας προχώρησαν στην συνδυαστική μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού, της επισκεψιμότητας της τράπεζας, του είδους και του περιεχομένου των διερρηγμένων θυρίδων και του πιθανού χρόνου διάπραξης των κλοπών και προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 58χρονου.

Ειδικότερα, σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης διαδραμάτισε και η εξειδικευμένη αυτοψία και διερεύνηση του χώρου των θυρίδων από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε βιολογικό υλικό (D.N.A.) του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας που επέτρεψε την ταυτοποίηση του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία, κατάστημα και σε θυρίδα που διατηρούσε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας,

κινητό τηλέφωνο,

(2) αναδιπλούμενα μαχαίρια και (7) κατσαβίδια, καθώς και

(680) ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών,

Σημειώνεται ότι η πρώτη καταγγελία έγινε στις 13 Νοεμβρίου στο ΑΤ Ψυχικού από μια γυναίκα, μέλος γνωστής οικογένειας των Βορείων Προαστίων, ενώ ακολούθησαν καταγγελίες και από σύζυγο γνωστού επιχειρηματία και δύο ακόμη από γυναίκες γνωστών οικογενειών της Αθήνας.

Είχαν ληστέψει το ζευγάρι το Μεγάλο Σάββατο του 2016
Ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου του 2016, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στην τριώροφη μονοκατοικία τους στη Βάρη.

Οι ληστές ξύπνησαν και ακινητοποίησαν την ίδια και τον σύζυγό της υπό την απειλή όπλων. Το ζευγάρι είχε μιλήσει στην εκπομπή Tatiana Live και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ