Follow us

Καμίλα-πρίγκιπας Κάρολος | Οι συμβολισμοί πίσω από τις προστατευτικές τους μάσκες

Η λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Καμίλα που ελάχιστοι παρατήρησαν.

Καμίλα Npd

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα ξεκίνησαν την περιοδεία τους στο εξωτερικό, με πρώτο τους σταθμό την Ελλάδα, "τη χώρα του παππού του πρίγκιπα", με αφορμή των εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Και οι δυο τους κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους, τηρούν τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορονοϊό. Στην επίσκεψή τους στην Εθνική Πινακοθήκη και οι δύο φορούσαν μάσκες προστασίας, με την Καμίλα να έχει επιλέξει μία μαύρη μάσκα με το επίσημο έμβλημα του συζύγου της.

Loading...

Η χρήση του εμβλήματος χρονολογείται από τον 14ο αιώνα και την εποχή του Edward, του Μαύρου Πρίγκιπα. Το σήμα του πρίγκιπα της Ουαλίας αποτελείται από τρία ασημένια (ή άσπρα) φτερά που αναδύονται μέσα από ένα χρυσό στέμμα εναλλακτικών σταυρών. Το σύνθημα "Ich Dien" - που σημαίνει "εξυπηρετώ" βρίσκεται σε μια κορδέλα κάτω από το στεφάνι.

Καμίλα-πρίγκιπας Κάρολος | Οι συμβολισμοί πίσω από τις προστατευτικές τους μάσκες

Η Camilla έχει επίσης μια καρφίτσα με το ίδιο σχέδιο, φτιαγμένη από διαμάντια και ένα σμαράγδι. Το ιδιαίτερο κόσμημα αρχικά ανήκε στην Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία το φορούσε ως κολιέ αφού της το έδωσε η βασίλισσα την ημέρα του γάμου της. Επέστρεψε το κόσμημα στη βασιλική οικογένεια μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο το 1996.

Η μάσκα του πρίγκιπα Καρόλου ήταν λιγότερο ιδιαίτερη. Είχε καρασκευαστεί από μία μοδίστρα στο Myanmar ως μέρος του προγράμματος Turquoise Mountain Textiles.

Τι φόρεσαν οι επίσημες καλεσμένες στο Προεδρικό Μέγαρο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ