Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε μια ανάσα πριν την ένωση στο Survivor, τo ξέσπασμα της Βαλαβάνη για την Μπλε ομάδα και όλα τα νέα

Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στη σκηνή της Eurovision, Φαίη Ξυλά & Βασίλης Μίχας μιλούν μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους

Μια από τις σπάνιες κοινές τηλεοπτικές τους συνεντεύξεις παραχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και μίλησαν για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτή τη φορά, το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο κάθισε στη θέση του συνεντευξιαζόμενου του The 2Night Show και αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "έλυσε" on air μια παλαιότερη παρεξήγηση με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, έπειτα από ένα άρθρο του τελευταίου που μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει έναν παλιομοδίτικο τρόπο να κάνει συνεντεύξεις και πως είναι προβλέψιμος και πιεστικός ώστε να εκμαιεύσει την είδηση από τον καλεσμένο του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στη σκηνή της Eurovision

Μετά τη θρυλική εμφάνισή της στον 50ο διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το 2005 στο Palace of Sports στο Κίεβο της Ουκρανίας, η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει ξανά στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

To ξέσπασμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την Μπλε ομάδα του Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολιάζει με κάθε ευκαιρία όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης 20217 και έφτασε πολύ κοντά στον τελικό. Ωστόσο, η ίδια ξέσπασε με τη συμπεριφορά της Μπλε ομάδας να μην αγωνιστεί μέσα από μια φωτογραφία.

Αυτό συνέβη καθώς δε συμφώνησε με το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόνο ο James, o Nίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη και έγραψε πως "μα πραγματικά… υπάρχει λογική σε αυτή την ομάδα;"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Φαίη Ξυλά & Βασίλης Μίχας μιλούν μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι

Καλεσμένοι στη εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" βρέθηκαν η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας που πρωταγωνιστούν στη ρομαντική σειρά του STAR "Έρωτας με Διαφορά".

Ο Βασίλης Μίχας αναφέρθηκε στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας, λέγοντας πως "δεν έχω τέτοια κολληματα στον έρωτα. Μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σχέση με διαφορά ηλικίας αλλά δεν είχε το πακέτο των παιδιών. Κατοικίδιο είχε. Βλέπεις άλλα πράγματα, η επικοινωνία και η χημεία δεν έχει να κάνει με την ηλικία.Ο Κωστής είναι ήρωας, έχει τρία παιδια - ζωή να έχουν. Θέλει κόπο και χρόνο για να μπει κάποιος σε μια τέτοια σχέση".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη μια ανάσα πριν την ένωση

H Άννα Μαρία Βέλλη, ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής βρέθηκαν στο στόχαστρο των Μπλε στο Survivor.

Ωστόσο λίγο πριν την ένωση, έπρεπε να αποχωρήσει ακόμα ένα μέλος της ομάδας. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, ο James και η Χριστίνα, αλλά τελικά εκείνη που αποχώρησε ήταν η Άννα Μαρία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr