Follow us

Gigi Hadid – Zayn Malik | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με το μωρό τους

Το ζευγάρι βγήκε βόλτα στη Νέα Υόρκη με τη μικρή Khai.

Gigi Hadid – Zayn Malik Splash News/Ideal Image

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το σούπερ μόντελ Gigi Hadid με το σύντροφό της Zayn Malik και την κόρη τους Khai Hadid Malik να κάνουν βόλτα στη Νέα Υόρκη. Το 25χρονο μοντέλο φορούσε ένα σακάκι στο χρώμα της τερακότα του ρωσικού brand Lesyanebo, crop μπλουζάκι και distressed τζιν παντελόνι του brand Good American. Το look ολοκλήρωναν ένα ζευγάρι μουσταρδί κάλτσες, sneakers με πλατφόρμα και ένα ριγέ φουλάρι. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε αλογοουρά και φορούσε μάσκα προστασίας και οβάλ γυαλιά ηλίου.

Ο Malik φορούσε μαύρο T-shirt και τζάκετ, τζιν και μπότες. Η 6 μηνών κόρη τους μέσα στο καροτσάκι της απολάμβανε τη βόλτα της και την προσοχή των γονιών της που κάθε τόσο έσκυβαν να τη δουν και να της μιλήσουν.

Ο Malik σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για το πώς είναι η καθημερινότητά τους ως νέοι γονείς, ενώ είχε χαρακτηρίσει τη Gigi "μαγική” ως μαμά. "Πριν γεννηθεί η μικρή πολλοί μου είχαν πει ότι θα ήταν μεγάλη η αλλαγή στη ζωή μας και τέτοια. Όμως ειλικρινά είναι ένα υπέροχο μωρό και ήταν πολύ εύκολο για τη Gigi και μένα να μπούμε στο ρόλο με ευκολία. Το έκανε εύκολο για εμάς. Κοιμάται καλά, τρελαίνεται για το γάλα της. Προς το παρόν, είναι μόνο φαγητό και αλλαγή πάνας. Σίγουρα το απολαμβάνω”, είπε.

Gigi Hadid – Zayn Malik | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με το μωρό τους
Gigi Hadid – Zayn Malik

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ