Follow us

Νάντια Μπουλέ | "Είχα την πεποίθηση ότι μάλλον δεν θα μείνω ποτέ έγκυος"

"Είπα στον Γιώργο να πάει να πάρει το τεστ εγκυμοσύνης."

Νάντια Μπουλέ Instagram

Στην εκπομπή dot μίλησε η Νάντια Μπουλέ, επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί το Σαββατοκύριακο. Απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στην εκπομπή "Love It", με την ηθοποιό που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της να μιλά για την πρωτόγνωρη αυτή για εκείνη εμπειρία.

Αλεξάνδρα Μαροσούλη | Η τριών ετών κόρη της Ελεονώρας Μελέτη φωτογραφίζει τους γονείς της

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εγκυμονούσα που περιμένει κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Γιώργο Ισαάκ, πίστευε πως ίσως δεν θα κατάφερνε ποτέ να μείνει έγκυος.

"Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν είχε πάει καν το μυαλό μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα, δεν είχα κανέναν λόγο να το σκεφτώ. Εν τω μεταξύ είχα ταλαιπωρηθεί από πολύ μικρή από διάφορα ορμονικά, γυναικολογικά προβλήματα. Είχα την πεποίθηση ότι μάλλον δεν θα μου προκύψει αυτό στη ζωή μου. Είπα στον Γιώργο να πάει να πάρει το τεστ εγκυμοσύνης. Όταν πήρα το τεστ έλεγα από μέσα μου αποκλείεται να είμαι έγκυος. Δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας. Όταν βγήκε θετικό, ο Γιώργος μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά. Και του λέω "κλείσε το τηλέφωνο τώρα". Δεν το πίστευε ούτε αυτός" είπε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ