Follow us

Kate Middleton | Φόρεσε το αγαπημένο staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Άλλη μία εμφάνιση της δούκισσας του Cambridge μέσα από video.

kate Splash News / Ideal Image

Η δουλειά από το σπίτι συνεχίζεται για την Kate Middleton που φροντίζει πάντα να εμφανίζεται απλή και περιποιημένη. Αυτή τη φορά, η δούκισσα του Cambridge και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας William, συμμετείχαν σ' ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για τη καμπάνια του Time to Change, μίας πρωτοβουλίας στη Μεγάλη Βρετανία που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τα θέματα της ψυχικής υγείας.

Στο video που μοιράστηκε στα social media του ζευγαριού, μπορεί κανείς να δει την Kate Middleton να φοράει ένα από τα αγαπημένα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, κι αυτό δεν είναι άλλο από το μαύρο ζιβάγκο. Από την υπόλοιπη εμφάνισή της διακρίνονται μόνο οι χρυσοί κρίκοι που έχει επιλέξει για κόσμημα, ενώ τα μακριά της μαλλιά είναι χτενισμένα ανάλαφρα κάτω και το μακιγιάζ της είναι, όπως συνήθως, διακριτικό. Στο πλευρό της, ο Πρίγκιπας William διακρίνεται να φορά ένα μπλε πλεκτό πουλόβερ πάνω από το πουκάμισό του.

Το ζευγάρι έχει βιντεοσκοπήσει το μήνυμά του στην εξοχική του κατοικία στο Anmer Hall, την οποία έχει επιλέξει για να περάσει την καραντίνα, και από το καθιστικό της οποίας έχει εμφανιστεί πολλές φορές να συμμετέχει σε video και συζητήσεις online.

Όσο για το μήνυμά τους σχετικά με την ψυχική υγεία, η Kate Middleton, ανέφερε μεταξύ άλλων, "είναι πολύ σημαντικό να αξιολογούμε και να φροντίζουμε την ψυχική μας υγεία όσο και τη σωματική μας"

Το video με την Kate και τον William

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ