Follow us

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης | Οι δημόσιες ευχές με αφορμή ένα ευχάριστο γεγονός

Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν και οι δύο.

Αντελίνα Βαρθακούρη, Χάρης Βαρθακούρης NDP

Ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή, 26 Μαρτίου, για το ζευγάρι Βαρθακούρη. Ο λόγος; Συμπληρώνουν 11 χρόνια έγγαμου βίου. Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη λοιπόν γιόρτασαν την επέτειό τους κάνοντας και μερικές τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram. Ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία, έγραψε ο καθένας τις δικές του σκέψεις και συναισθήματα, ενώ δεν έλειψαν και οι ευχές για τα γενέθλια του τραγουδιστή που είναι επίσης στις 26 Μαρτίου.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκαλύπτει ότι πήρε 17 κιλά | Η κριτική που έχει δεχθεί

Η παρουσιάστρια του ΣΚ Family έγραψε: "Χροοοοοοόνια πολλααααααά αγάπη μου. Χαρούμενα γενέθλια με πολλά χαμόγελα, ζεστασιά και πολλή αγάπη! Να σε χαιρόμαστε αντρούλη μου αλλά και να μας χαιρόμαστε γιατί σαν σήμερα πριν 11 χρόνια πιαστήκαμε χέρι χέρι και πήγαμε τα δυο μας να παντρευτούμε. Πιτσιρίκια τότε... εγώ με το Μελωδάκι μας στη κοιλιά... ερωτευμένοι πολύ, προχωρώντας στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και την αγάπη μας φτάσαμε στο σήμερα!

Όμορφες στιγμές, δύσκολες στιγμές, συγκινητικές στιγμές και ο χρόνος κυλάει, κυλάει τόσο γρήγορα ο άτιμος. Μετά απο 11 χρόνια γάμου, 12 στο σύνολο έχω να πω πως σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο, όλα τα κατακτάς με σκληρή δουλειά, πολλή αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και συγχώρεση. Αξίζουν όμως όλα αυτά γιατί είναι τόσο μαγικό να μεγαλώνεις, να γερνάς μαζί και όταν κοιτάξεις πίσω να δεις πως μεγάλωσες καλούς και γεμάτους ανθρωπούς, άφησες όμορφα έργα και οι πράξεις σου έμειναν.

Σας ευχαριστούμε όσο δεν φαντάζεστε για οοοόλες τις ευχές σας, είστε σπουδαίο μέρος της ζωής μας, σας αγαπάμε πολύ, σας χρωστάμε πάρα πολλά και κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι για εσας. Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας!
Πελωωωωωωωώρια αγκαλιά και πολλά πολλά γλυκά φιλια!!!"

Loading...

Ο παρουσιαστής του ΣΚ Family και τραγουδιστής, έγραψε: "Καλημέρα σε όλους. Αν εξαιρέσουμε ότι σήμερα έχω γενέθλια, η προσωπική μου συζυγος κι εγώ συμπληρώνουμε (και γιορτάζουμε) 11 συναπτά και αδιάλειπτα χρόνια γάμου!!! Ήταν 26 Μαρτίου του 2010 όταν κι αποφασίσαμε να επισημοποιήσουμε ανεπισήμως τη σχέση μας με πολιτικό γάμο στο ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης! Ήμασταν οι δυο μας, εντελώς, χωρίς κουμπάρο καν (ευχαριστούμε πρόξενε!)! Οι ευχές σας, για οποιαδήποτε εκ των αφορμών, ευπρόσδεκτες, καλοδεχούμενες και (υπερ)εκτιμητέες από καρδιάς. Ευχαριστώ (εκ της διευθύνσεως)"

Loading...

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ