Follow us

Survivor | Αγνώριστοι οι παίκτες στην ένωση, Έλληνες & Τούρκοι φλέρταραν στο πάρτι και όλα τα νέα

Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά έχασαν οι παίκτες.

Yupi collage

Survivor | Η φαντασμαγορική συναυλία του Jason Derulo

Survivor | Αγνώριστοι οι παίκτες στην ένωση, Έλληνες & Τούρκοι φλέρταραν στο πάρτι και όλα τα νέα

Ο Αμερικάνoς τραγουδιστής βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και ξεσήκωσε τους παίκτες του Survivor με τις αμέτρητες επιτυχίες του.

O Jason Derulo έδωσε μια συναυλία για το πάρτι ένωσης του ελληνικού, του τούρκικου και του ρουμάνικου Survivor. Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης φάνηκε να διασκέδασαν και να άφησαν πίσω τους τις κακουχίες και τις εντάσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor| Οι ξεκαρδιστικές ερμηνείες και ο νικητής της ένωσης

Survivor

Μπαίνουμε στην επόμενη φάση του Survivor με την ένωση των ομάδων. Αλλά, πριν δούμε τους νέους αγώνες και τις επόμενες αποχωρήσεις, παρακολουθήσαμε το μεγάλο πάρτι της Κυριακής.

Οι παίκτες αφού έκαναν μπάνιο, έβαλαν τα καλά τους και τους είδαμε αγνώριστους στο πάρτι με πολύ φαγητό, χωρίς κερδισμένους και χαμένους Μια νύχτα χωρίς ίντριγκες , τσακωμούς και κλάματα, παρά μόνο γέλια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor: Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά έχασαν οι παίκτες

Survivor

Στην σκηνή για τον διαγωνισμό τραγουδιού κάλεσε τους παίκτες του Survivor ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ωστόσο πριν σημάνει την έναρξη του πάρτι, θέλησε να ζυγίσει κάποιους από αυτούς που φαίνεται ότι έχουν χάσει τα περισσότερα κιλά.

Ο παρουσιαστής έστησε μια ζυγαριά στο κέντρο της πίστας και κάλεσε τον Τριαντάφυλλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Αλέξη Παππά να ανέβουν και να μετρηθούν.

Ο Τριαντάφυλλος μπήκε 91 κιλά και τώρα είναι 73,4, ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν 96 και είναι 85,6, ενώ ο Αλέξης Παππάς ήταν 94 και είναι 86,4.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor: Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" των παικτών πριν το πάρτι της ένωσης

Survivor

Η μέρα που οι παίκτες του Survivor περίμεναν έφτασε και αυτή δεν είναι άλλη από το πάρτι της ένωσης. Πριν από αυτό, όλοι οι παίκτες που είχαν μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης απόλαυσαν για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό ένα απολαυστικό και χαλαρωτικό μπάνιο. Όταν λούστηκαν και έκαναν μπάνιο δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους!

Φυσικά ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι αλλαγές των κοριτσιών, που άκουσαν τα πιο κολακευτικά σχόλια από τους συμπαίκτες τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | 'Ελληνες & Τούρκοι φλέρταραν στο πάρτι της ένωσης

Survivor

Το πάρτι της ένωσης τελικά έκρυβε εκπλήξεις για τους παίκτες του Survivor, αφού οι Έλληνες γνωρίστηκαν με τους Τούρκους συμμετέχοντες στο reality!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι σύστησε τους παίκτες των δυο χωρών τονίζοντας ότι τα δύο έθνη δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και πως περισσότερα είναι αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

YFSF All Star | Ο νικητής της βραδιάς & οι εμφανίσεις της επόμενης εβδομάδας

Το YFSF επέστρεψε με την all star εκδοχή του για τρίτη εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και για ακόμη μια Κυριακή μας περίμεναν ανατρεπτικές εμφανίσεις και εντυπωσιακά acts.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης και της προτίμησης του κοινού βρέθηκε ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ