Follow us

Woody Allen | Τι απαντά στις κατηγορίες της κόρης του για κακοποίηση

Ο διάσημος σκηνοθέτης απαντά στις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε συνέντευξή του στο CBS.

Woody Allen Splash News/Ideal Image

Με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ "Allen v.Farrow” στο οποίο η κόρη της Mia Farrow κατηγορεί ανοικτά τον θετό πατέρα της, Woody Allen, για σεξουαλική κακοποίηση, το CBS θα προβάλει μια σπάνια συνέντευξη του σκηνοθέτη όπου απαντά στις κατηγορίες.

Η συνέντευξη του Allen είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο για το σπέσιαλ επεισόδιο του "CBS Sunday Morning”, πριν δηλαδή την προβολή του ντοκιμαντέρ "Allen v.Farrow” για αυτό o Allen δεν απαντά σε συγκεκριμένες κατηγορίες αλλά μιλάει γενικά για τα όσα τον έχει κατηγορήσει η Dylan Farrow.

"Τίποτα από όσα έκανα με τη Dylan στη ζωή μου δεν θα μπορούσε να παρερμηνευτεί ως κάτι τέτοιο (σ.σ.κακοποιηση)” είχε πει ο σκηνοθέτης στο CBS. Η Dylan είχε κατηγορήσει τον Allen όταν ήταν 7 ετών, κατά τη διάρκεια του πολύκροτου διαζυγίου του σκηνοθέτη με την Mia Farrow, όμως ο εισαγγελέας τότε δεν είχε ασκήσει δίωξη.

"Γιατί ένας άντρας στα 57 του; Δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα στη ζωή μου. Είμαι ξαφνικά έτοιμος να οδηγηθώ στη μέση μιας ακατάπαυστης δικαστικής διαμάχης επιμέλειας στην πατρίδα της Mia με ένα 7χρονο κορίτσι. Δεν πίστευα ότι χρειαζόταν καν έρευνα” είχε πει στον παρουσιαστή Lee Cowan.

"Είναι τόσο εξωφρενικό αλλά η κηλίδα έχει μείνει. Κι ακόμα θέλουν να γυρίζουν γύρω από την ιδέα ότι εγώ κακοποίησα τη Dylan ή την πιθανότητα ότι το έκανα” είπε ο σκηνοθέτης.

Στο ντοκιμαντέρ του HBO, η Dylan περιγράφει τις έντονες στιγμές που βίωσε όταν κατηγόρησε τον Allen για σεξουαλική κακοποίηση, αφού όπως είπε έπρεπε να περάσει από συνεντεύξεις περίπου 9 φορές μέσα σε 3 μήνες, μια διαδικασία που την έκανε να νιώθει σαν να λέει ψέματα.

Ο Woody Allen πάντως δηλώνει ότι δεν πιστεύει ότι η Dylan λέει ψέματα: "Πιστεύω ότι το πιστεύει. Ήταν καλό παιδί. Δεν πιστεύω ότι το βγάζει από το κεφάλι της. Δεν πιστεύω ότι λέει ψέματα. Πιστεύω ότι το πιστεύει”, είπε υπονοώντας για ακόμα μια φορά ότι η Mia Farrow συμβούλεψε την κόρη της να κατηγορήσει τον σκηνοθέτη.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ