Μαρίνα Παντζοπούλου | Η κατάξανθη κόρη της Ελένης Μενεγάκη έγινε έξι ετών (pics)

Tο κοριτσάκι που μοιάζει στον πατέρα της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, 29 Μαρτίου, για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της, καθώς έχει γενέθλια η μικρότερη κόρη της και καρπός τους έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η κατάξανθη Μαρίνα που ήρθε στον κόσμο στις 29 Μαρτίου του 2015 ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού με τον ιδανικότερο τρόπο, συμπλήρωσε τα έξι της χρόνια.

Ελένη Μενεγάκη | Φωτογραφίζεται με την κατάξανθη κόρη της, Μαρίνα, να φοράει τα τακούνια της

Η παρουσιάστρια που τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μικρή της πριγκίπισσα, όπως και στα άλλα τρία της παιδιά, δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών της, μόνη της αλλά και με άλλα μέλη της οικογένειας. Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να δούμε καλύτερα το εξάχρονο κοριτσάκι και μπορούμε να πούμε ότι μοιάζει πολύ με τον μπαμπά της. Να σου θυμίσουμε μάλιστα ότι έχει πάρει το όνομά της από τη γιαγιά του Ματέο Παντζόπουλου.

"Το μικρό μου κορίτσι γεννήθηκε σαν σήμερα πριν 6 χρόνια κι έφερε πολύ χαρά σε όλη την οικογένεια ! ΜΑΡΙΝΑ μας Χρόνια πολλά ! Σε λατρεύουμε ! 🎂🎈🎈🎈🎈❤️❤️❤️❤️❤️#eleni #τυχερημανουλα" έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα των φωτογραφιων που δημοσίευσε στο Instagram.

Χρόνια πολλά Μαρίνα