Follow us

Rosie Huntington-Whiteley | Κυκλοφόρησε τη δική της σειρά με παπούτσια

Σε συνεργασία με το ιταλικό brand Gia Couture.

Rosie Huntington-Whiteley Splash News/Ideal Image

Έχει περάσει πολύς καιρός πια που η Rosie Huntington-Whiteley δεν είναι μόνο ένα μοντέλο. Ήδη από το 2018 έχει δημιουργήσει τη δική της beauty brand Rose Inc, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο λάνσαρε τη συλλογή εσωρούχων που σχεδίασε για τα Marks&Spencer. Τώρα, ήρθε η στιγμή να προσθέσει ακόμα μία δημιουργική συνεργασία στο βιογραφικό της. Έτσι, μαζί με τον οίκο Gia Couture και την ιδρύτριά του Barbara Borghini υπογράφει μια σειρά footwear.

Από ό,τι βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του ιταλικού οίκου και στου μοντέλου στο instagram, τα παπούτσια που σχεδίασε η 33χρονη καλλονή, έχουν κάτι από το δικό της διάσημο μίνιμαλ, σοφιστικέ και σέξι στυλ.

Loading...

Η συλλογή της περιλαμβάνει μόνο τέσσερα κομμάτια, τα οποία όμως καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών, αφού εκεί θα βρεις τόσο ψηλοτάκουνα πέδιλα όσο και φλατ αλλά και πλατφόρμες. Τα σχέδια είναι ιδιαίτερα κομψά, αλλά με πολλά μοντέρνα στοιχεία, όπως η τετράγωνη μύτη και τα τακούνια σε ιδιαίτερες φόρμες ή κεκλιμένη φόρμα.

Loading...

Σε ό,τι αφορά τη χρωματική παλέτα, πρωταγωνιστούν τα ουδέτερα χρώματα, ενώ στα υλικά κυριαρχούν οι φυσικές πρώτες ύλες, όπως το ξύλο και το δέρμα. Όλα τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία από τους έμπειρους τεχνίτες του οίκου Gia Couture, τις δημιουργίες του οποίου έχει επιλέξει πολλές φορές στο παρελθόν Rosie Huntington-Whiteley για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Kεντρική φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ