Follow us

Harry & Meghan | H νέα ταινία για την αποχώρηση τους από το βρετανικό Παλάτι

Το Lifetime ετοιμάζει ακόμα μια ταινία για την αποχώρηση του δούκα και της δούκισσας του Sussex από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Meghan Markle-Prince Harry Splash News/Ideal Image

"Harry & Meghan: Escaping the Palace” θα είναι ο δραματικός τίτλος της νέας ταινίας που ετοιμάζει το Lifetime για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν , κατά τη διάρκεια και μετά την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να αποχωρήσουν από το Παλάτι και τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μετά τις προηγούμενες δύο τηλεοπτικές- και με αισθητική σαπουνόπερας- ταινίες για το πώς γνωρίστηκε ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αλλά και για τις πρώτες μέρες της Meghan στο Παλάτι, το Lifetime αποφάσισε να κάνει μια ταινία και για την απόφαση που πήρε το ζευγάρι μετά τη γέννηση του Archie.

Η ταινία θα παρουσιάζει "τις δυσκολίες τους ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση για την ταινία. Αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται στη διαδικασία του casting με τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή την άνοιξη.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ