Follow us

Brooke Shields | Οι φωτογραφίες μετά το ατύχημα και τις επεμβάσεις

Η ηθοποιός χαρακτήρισε την περιπέτεια μετά το κάταγμα στον μηριαίο οστό και την αποκατάσταση ως ανυπόφορη.

Brooke Shields Spash News/Ideal Image

Η Brooke Shields πέρασε πολλούς μήνες στο νοσοκομείο μετά το κάταγμα μηριαίου οστού που υπέστη και τις πολλές επεμβάσεις αποκατάστασης που έκανε για να το ξεπεράσει.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram από την "ανυπόφορη” όπως τη χαρακτήρισε εμπειρία της ενώ έγραψε ότι "το ταξίδι μόλις ξεκινά”.

H 55χρονη star είχε χτυπήσει τον περασμένο Ιανουάριο στο γυμναστήριο την ώρα που χρησιμοποιούσε τη σανίδα ισορροπίας και μέσα από πολλές flashback φωτογραφίες, μοιράστηκε με τους fans της την άσχημη εμπειρία της.

"Ένιωσα ότι όλα έγιναν σε αργή κίνηση. Και μετά απλά άρχισα να ουρλιάζω. Έβγαλα κραυγές που δεν είχα ξανακούσει. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος”, είχε πει στο People.

Loading...

"Έχω περάσει πολλά από τότε” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram"αλλά το ταξίδι μόλις ξεκινά”.

Μετά το ατύχημα, η ηθοποιός μπήκε κατευθείαν στο νοσοκομείο κι έκανε την πρώτη εγχείρηση. Λίγο αργότερα χρειάστηκε και δεύτερη λόγω επιπλοκών, ενώ λίγες εβδομάδες αφού επέστρεψε στο σπίτι της, χρειάστηκε να κάνει μια επείγουσα εγχείρηση όταν εμφάνισε μόλυνση στην περιοχή της επέμβασης.

Loading...


Η Shields πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της και κάνει φυσικοθεραπείες για να μπορέσει να περπατήσει ξανά: "Για πρώτη φορά στη ζωή μου σκέφτηκα ότι δεν έχω τη δύναμη να το κάνω. Δεν μπορώ καν να σταθώ στα πόδια μου και να κάνω ένα βήμα. Πρέπει να μάθω να περπατάω. Η αίσθηση της ανημποριάς είναι σοκαριστική”, είπε στο People.

Αυτό που την έκανε να μπορέσει να ανταπεξέλθει ψυχολογικά σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία ήταν, όπως είπε στο People, η προηγούμενη εμπειρία της με την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά και οι δυσκολίες που έχει περάσει στην καριέρα της:
"Η καριέρα μου ήταν έτσι. Μια πόρτα κλείνει στο πρόσωπό μου και ψάχνω για άλλη. Μοιάζει με το πώς ένιωθα όταν έγραφα για την επιλόχειο κατάθλιψή μου το 2005. Αυτό είναι το ταξίδι μου και αν χρειάστηκε να σπάσω το μεγαλύτερο κόκαλο στο σώμα μου, τότε η αποκατάσταση είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περάσουμε τη ζωή”.


Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ