Follow us

Παντρεύτηκαν ο Zayn Malik και η Gigi Hadid;

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Gigi Hadid & Zayn Malik

Ο Zayn Malik και η Gigi Hadid είναι ήδη γονείς της μικρής Khai, όμως μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστό αν το ζευγάρι έχει παντρευτεί.

Μια πρόσφατη φράση, όμως, της Ingrid Michaelson, που τραγούδησε με τον Malik το τραγούδι To Begin Again, μάλλον αποκάλυψε ότι το ζευγάρι έκανε ένα μυστικό γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τραγουδίστρια σε ένα Instagram live της είπε ότι ο Zayn θέλει να κρατήσει χαμηλό προφίλ με την προσωπική του ζωή "ειδικά τώρα που είναι παντρεμένος και έχει παιδί, κάνει τα πράγματα που θέλει να κάνει”.

Το ζευγάρι που καλωσόρισε την κόρη τους Khai τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν έχει απαντήσει ακόμα επίσημα για το εάν έχει παντρευτεί, όμως το Twitter έχει ήδη πάρει φωτιά με το "Zayn is married' να είναι ένα από τα top θέματα στα social media από τη στιγμή της αποκάλυψης.

O Zayn κι η Gigi δεν συνηθίζουν να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή, ενώ από τότε που έγιναν γονείς θέλουν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή και της κόρης τους, Μάλιστα, πέρασαν σχεδόν 4 μήνες πριν αποκαλύψουν το όνομα του μωρού τους, ενώ όταν ανέβασαν κατά λάθος φωτογραφίες της μικρής, τις κατέβασαν αμέσως μόλις το συνειδητοποίησαν.

Update

Μετά τον χαμό που προκάλεσε στο Twiiter, η Ingrid ανέβασε ένα InstagramStory για να πει ότι δεν ήξερε αν ο Zayn είναι παντρεμένος ή όχι: "Θα έπρεπε να κοιμάμαι, ήταν μια τρελή ώρα. Είπα ότι δουλεύω με τον Zayn και ότι είναι παντρεμένος. Και δεν είναι παντρεμένος. Από όσο ξέρω δεν είναι παντρεμένος. Ήταν ένα λάθος. Λυπάμαι. Δεν ζω σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό το επίπεδο δόξας, με κάνει να θαυμάζω τον Zayn, και όποιον έχει αυτή τη δόξα. Κάθε μικρό πράγμα που λες... ουάου. Δεν είμαι για τέτοια” είπε.

Πηγή: HarpersBazaar.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ