Follow us

"Αναίσθητη ήταν πάντα" | Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καταπέλτης για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πώς σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Αίγυπτο;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για την απόφαση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να ταξιδέψει μαζί με τον σύντροφό της εκτός Ελλάδας και ενώ όλη η χώρα βρίσκεται ακόμα σε καθεστώς αυστηρού lockdown.

Παρά το γεγονός ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν απαγορεύονται, το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Αίγυπτο σχολιάστηκε έντονα στα sοcial media, ενώ αποτέλεσε και θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές, ανάμεσά τους και στο "Πρωινό".

Φανερά ενοχλημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φάνηκε να διαφωνεί με τα σχόλια των συνεργατών του πως ο έρωτας την έχει κάνει πιο εξωστρεφή με αποτέλεσμα να μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της, αδιαφορώντας για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί ενδεχομένως να δεχθεί, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει πως "και πριν τον έρωτα ήταν και πάλι αναίσθητη. Ο έρωτας έκανε αναίσθητη τη Σπυροπούλου; Αναίσθητη ήταν πάντα! [...] Άλλο κρυφά, άλλο διακριτικά. Δεν είπαμε να κρυφτεί, είπαμε να μην τα φωνάζει όταν ο άλλος δεν μπορεί να πάει μέχρι απέναντι χωρίς να στείλει μήνυμα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ