Follow us

Άννα Μαρία Βέλλη | Ο Νίκος Μπάρτζης και οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor (vid)

"Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor o Νίκος".

Άννα Μαρία Βέλλη Instagram

Από το Survivor αποχώρησε λίγο πριν το πάρτι της ένωσης η Άννα Μαρία Βέλλη. Η ηθοποιός και YouTuber έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το reality στην κάμερα του "Love it" μιλώντας για τους συμπαίκτες της, την εμπειρία της και φυσικά τους καβγάδες εντός του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

"Εγώ πίστευα πως ο Νίκος δεν έπρεπε να δώσει τη Χριστίνα ως υποψήφια. Είχα πει να δώσει τον Αλέξη ή τη Μαριαλένα. Ο Αλέξης έχει δύναμη στα παιδιά, δε θα έπεφτα από τα σύννεφα αν μου έλεγαν πως ήταν δική του πρόταση να μην αγωνιστούν. Έβλεπα ξενερωμένα πρόσωπα κάθε φορά που φέρναμε πόντο. Ο Αλέξης θα πει κάτι για να δημιουργήσει ίντριγκα την στιγμή που θέλει.

Θυμάμαι τον Σάκη να αποκαλεί τον Νίκο ψεύτη και να μην τον κοιτάει στα μάτια. Και ένα λεπτό μετά να παραδέχεται ότι τα είπε. Και αυτός και η Μαριαλένα. Το ίδιο έγινε και με το "ξεφτίλες”. Άκουσα απλώς τον Σάκη στο τέλος να λέει στον Νίκο ότι θα γυρίσει στο χωριό του και θα τον φτύνουν. Δεν ήταν πάλι καταγεγραμμένο. Ίσως είναι μια και τακτική των παιδιών να δείχνουν τα πραγματικά τους συναισθήματα και την πραγματική τους συμπεριφορά off camera.

Ο Νίκος μπορεί να μιλήσει. Ότι είναι από χωριό και είναι λίγο πιο αυθόρμητος, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να βάλει τις προτάσεις σε μια σειρά. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να "πατρονάρω” συμπεριφορές του Νίκου, είναι και οι μεγαλύτεροί μας καβγάδες. (...) Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

Είμαι σίγουρη ότι ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Δεν ήταν ένας φίλος της Μαριαλένας. Έχουν συζήσει, την ξέρει από την καλή και από την ανάποδη. Είναι ένας άνθρωπος που ήξερε πως θα την χειριστεί για να τη φέρει με το μέρος της. Η μεταστροφή της Μαριαλένας ήταν η μεγαλύτερη κωλοτούμπα στο παιχνίδι. Η παραμονή της στο παιχνίδι ήταν παραπάνω από τη φιλία μας. Έχουν έρθει πολύ κοντά με τον Σάκη. Τις τελευταίες μέρες κατέληξε να κοιμάται δίπλα στον Σάκη.

(...) Ο πιο διπρόσωπος είναι ο Αλέξης Παππάς. Θα ήθελα να κερδίσει το Survivor o Νίκος".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ