Follow us

Serena Williams | Δίνει συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο

Η αθλήτρια παραδέχεται ότι δεν υπάρχει ευτυχισμένος γάμος χωρίς προσπάθεια.

Serena Williams Splash News/Ideal Image

Η Serena Williams παντρεύτηκε τον Alexis Ohanian το 2017 με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη, την Alexis Olympia. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Bumble, η διάσημη αθλήτρια παραδέχτηκε ότι ένας γάμος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος χωρίς προσπάθεια.

Loading...

Η 39χρονη star είπε πως "ο γάμος δεν είναι ευτυχία εκτός αν δουλέψεις για αυτό” ενώ όπως τόνισε κάτι που θα την έκανε να χωρίσει θα ήταν η απιστία.

Η Williams εκτός από συμβουλές σε παντρεμένους, έδωσε και μια συμβουλή σε όσους έχουν πληγωθεί: "η ραγισμένη καρδιά είναι μέρος της ζωής, είτε έχει να κάνει με κάποιον αγαπημένο, ένα αγόρι ή ένα ζωάκι. Αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές” είπε.

Η αθλήτρια που παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2017 σε μια τελετή με πολλούς διάσημους καλεσμένους, όπως η Beyonce, η Kim Kardashian και η Anna Wintour, παραδέχτηκε ότι πάντα ήθελε παιδιά. Όσο για την αγάπη, τόνισε πως "έμαθα ότι η αγάπη είναι απίστευτο συναίσθημα. Κι αν έχεις την ευκαιρία να το νιώσει, τότε είναι κάτι μοναδικό”.

Loading...

Η Williams είχε πει σε μια παλιότερη συνέντευξή της στο People κάθε πρωί η κόρη της διαλέγει για εκείνη τι ρούχα θα φορέσει, ενώ μαμά και κόρη ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους με ασορτί outfits.


Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ