Follow us

Sylvester Stallone | Αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται σειρά -prequel του Rocky

Δημοσίευσε τις χειρόγραφες σημειώσεις του για το prequel του Rocky.

Sylvester Stallone Splash News/Ideal Image

Ο Sylvester Stallone σε ένα πρόσφατο post που έκανε στο Instagram αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται μια σειρά- prequel των ταινιών Rocky, στις οποίες πρωταγωνιστούσε υποδυόμενος τον διάσημο μποξέρ.

Ο 74χρονος ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες με τις χειρόγραφες σημειώσεις του για τη σειρά εξηγώντας ότι "ξεκίνησα σήμερα το πρωί γράφοντας για το prequel του Rocky. Ιδανικά 10 επεισόδια για λίγες σεζόν για να μπεις στην καρδιά των χαρακτήρων σε μικρότερη ηλικία”.

Στις σημειώσεις, ο Stallone αναφέρει: "Φαντάσου μια μηχανή του χρόνου που απλά μας μεταφέρει πίσω στην αρχή του Rocky, ενός κινηματογραφικού κόσμου γεμάτο με χαρακτήρες που αγαπήθηκαν από πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως για περίπου 5 δεκαετίες”.

Ο ηθοποιός έγραψε ότι η σειρά θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του '60 "στην πιο μεταμορφωτική γενιά της μοντέρνας ιστορίας” αφού μεταξύ άλλων, όπως έγραψε, είχαμε την αποστολή στο φεγγάρι, τον Ψυχρό Πόλεμο και το κίνημα των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

"Το '60 ήταν μια δυναμική περίοδος. Μέσα σε όλη αυτή την κοινωνική δραστηριότητα, βλέπουμε την μάλλον απλή ζωή του 17χρονου Rocky Balboa. Όταν τον πρωτογνωρίσαμε το 1976 ήταν μια χαμένη ψυχή. Τώρα βλέπουμε ένα νέο άνθρωπο να παλεύει όπως όλοι οι συνομήλικοί του να βρει τη θέση του”.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία Rocky το 1976, είχε γράψει το σενάριο τόσο της πρώτης όσο και των επόμενων 5 sequel, ενώ σε ένα χρόνο αναμένεται και η τρίτη spin off ταινία Creed με τον Michael B Jordan.

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ