Follow us

Κωνσταντίνος Αγγελίδης | Η συγκλονιστική φωτογραφία λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο - Στο πλευρό του ο γιατρός του (pic)

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ημέρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη καθώς αυτό το χειρουργείο είναι ένα από τα δυσκολότερα που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης NDP

Συγκλονίζει η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για την κρίσιμη επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην φωτογραφία που ανάρτησε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στο Instagram, ο παρουσιαστής βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χαμογελαστός κοιτά τον γιατρό του.

"Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό του Κ.Αλεξάνδρου... Καλή επιτυχία!!! Όλα να πάνε καλά", ευχήθηκε ο δημοσιογράφος στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι επόμενες ημέρες θεωρούνται κρίσιμες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, καθώς αυτό το χειρουργείο είναι ένα από τα δυσκολότερα που έχει κάνει μέχρι σήμερα καθώς η επέμβαση θα είναι στο μέτωπο όπου δεν έχει οστό, όπως εξήγησε η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, σε συνέντευξή της στην OΝ Time.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ