Follow us

Gwyneth Paltrow | Ποια είναι η σχέση της με τα παιδιά του συζύγου της;

H ηθοποιός παραδέχεται ότι όταν έγινε μητριά, έμαθε πολλά για τον εαυτό της.

Gwyneth Paltrow Splash News/Ideal Image

Η Gwyneth Paltrow έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Chris Martin, την Apple και τον Moses, αλλά από τότε που παντρεύτηκε τον Brad Falchuk είναι μητριά και των παιδιών του, της Isabella και του Brody, που ο σύζυγός της είχε αποκτήσει στον γάμο του με την Suzanne Bukinik.

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς βιώνει αυτή τη νέα καθημερινότητα με τις δύο οικογένειες στο podcast του Goop, δεδομένου ότι τα παιδιά του Brad είναι πλέον και στην εφηβεία. Όπως παραδέχτηκε στην αρχή δεν είχε ιδέα για το τι πρέπει να κάνει: "Έχω δύο υπέροχα θετά παιδιά από τον άντρα μου που έχουν την ίδια ηλικία με τα δικά μου παιδιά. Είναι αστείο γιατί όταν έγινα μητριά, όταν ήξερα ότι θα γίνω, δεν είχα ιδέα πώς να το κάνω. Δεν υπάρχει κάτι για να διαβάσεις. Τι να κάνω; Πώς τους λέω τι να κάνουν; Πότε δεν λέω κάτι; Πώς το κάνω;" είπε.

Η Paltrow βέβαια τόνισε ότι αυτή η διαδικασία την βοήθησε να μάθει πολλά: "Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα και τα αγαπώ. Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία", εξηγώντας ότι δεν έμεινε στο ίδιο σπίτι με τον Falchuk και τα παιδιά πριν το γάμο αλλά ένα χρόνο μετά, ώστε να δώσει χρόνο στα παιδιά να προσαρμοστούν.

Η ηθοποιός είπε πως της αρέσει να είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της: "Τον λατρεύω. Είναι έξυπνος και πολύ ευγενικός. Νομίζω ότι είμαστε πραγματικά ίσοι και με βοηθάει να προχωρήσω με τον καλύτερο τρόπο. Μου αρέσει να είμαι παντρεμένη. Έχει πλάκα".

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ