Follow us

Camilla Parker Bowles | Οι μάσκες είναι το πιο στιλάτο αξεσουάρ της

Η δούκισσα της Κορνουάλης μετά την Αθήνα, έκανε άλλη μια stylish επιλογή προστατευτικής μάσκας στο Λονδίνο.

Camilla Parker Bowles Splash News/Ideal Image

Από την αρχή της πανδημίας, η Camilla Parker Bowles έχει φωτογραφηθεί αμέτρητες φορές φορώντας προστατευτική μάσκα προσώπου, αντίθετα με τη βασίλισσα που φόρεσε μόνο μια φορά σε δημόσια εμφάνισή της.

Η δούκισσα της Κορνουάλλης που- αντίθετα με την Ελισάβετ- εξακολουθεί να κάνει ταξίδια και να κάνει επίσημες επισκέψεις σε οργανισμούς, φροντίζει να φοράει πάντα μάσκα αλλά και να είναι στιλάτη.

Βρετανικά περιοδικά έχουν ουκ ολίγες φορές αναφερθεί στη μεγάλη συλλογή με στιλάτες μάσκες που έχει, επιλέγοντας έντονα χρώματα και μοτίβα αλλά και πιο παιχνιδιάρικα, συνδυάζοντάς τα πάντα με το σύνολό της.

Στην επίσκεψή της στην Αθήνα μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο, η Camilla επέλεξε να φορέσει μια μάσκα προστασίας με το επίσημο έμβλημα του Πρίγκιπα της Ουαλίας, τα φτερά, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν δώρο ενός Βρετανού πολίτη.

Camilla Parker Bowles | Οι μάσκες είναι το πιο στιλάτο αξεσουάρ της

Αργότερα στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, έκανε μια διαφορετική εμφάνιση με μακρύ μεταξωτό φόρεμα με κεντήματα στο μπροστινό μέρος και στα μανίκια και χρυσαφί πασμίνα με δαντέλα, τα οποία συνδύασε με nude γόβες, κοσμήματα με πέρλες και μάσκα σε ασορτί αποχρώσεις.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Λονδίνο, η Camilla επέλεξε ένα Anna Valentine πράσινο φόρεμα που έχει φορέσει τουλάχιστον δύο φορές ξανά σε δημόσιες εμφανίσεις της. Αυτό που φρόντισε όμως να τονίσει ήταν η καινούρια μάσκα της που είχε πάνω ζωγραφισμένες λιβελούλες.

Camilla Parker Bowles

Η Camilla φαίνεται ότι θέλει να κάνει ένα fashion statement με τις μάσκες της, αφού – αντίθετα με την Kate Middleton ή την πριγκίπισσα Βεατρίκη- δεν συνδυάζει το σύνολό της με τις μάσκες αλλά χρησιμοποιεί τα χρώματα και τα έντονα σχέδια για να δώσει μια έξτρα πινελιά στιλ στο outfit της.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ