Follow us

Armie Hammer | Απολύθηκε από το Billion Dollar Spy μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Ο ηθοποιός έχασε ακόμα ένα ρόλο μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Armie Hammer Splash News/Ideal Image

Ο Armie Hammer είχε αποχωρήσει από τον ρόλο του στην ταινία Shotgun Wedding όπου θα συμπρωταγωνιστούσε με τη Jennifer Lopez, όταν δημοσιεύτηκαν προσωπικά του μηνύματα. Τότε είχε πει χαρακτηρίσει τα μηνύματα ως ψευδή.

Όταν όμως μια γυναίκα που συστήθηκε ως Effie, αφού δεν θέλει να αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα, τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση, φαίνεται ότι- ανάμεσα σε άλλα- και η καριέρα του δέχθηκε ένα γερό πλήγμα.

Ο ηθοποιός που ετοιμαζόταν να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Mads Mikkelsen στο πολεμικό θρίλερ Billion Dollar Spy, απολύθηκε από την εταιρεία παραγωγής μετά τις κατηγορίες.

Η Effie είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό και βιασμό, κακοποίηση και σωματική βλάβη, κατηγορίες που με τη σειρά του ο star αρνήθηκε κατηγορηματικά. Εντούτοις, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα αφού τον θεώρησε κι επίσημα ύποπτο μετά τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, μετά τις κατηγορίες αλλά και την απόλυσή του από την ταινία της Amma Asante, φαίνεται ότι όλα τα κινηματογραφικά studio που σκόπευαν να συνεργαστούν μαζί του έχουν προς το παρόν παύσει κάθε συνεργασία.

φωτο: abaca/www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ