Follow us

Survivor | Απίστευτη ένταση Ντάφυ & Μπόγδανου, πόλεμος Χριστίνας Κεφαλά & Καρολίνας και όλα τα νέα

Η Ελένη Τσολάκη μιλά ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού και το νέο τρέιλερ του 4ου κύκλου του GNTM.

Yupi collage

Η Ελένη Τσολάκη μιλά ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού

Survivor |  Απίστευτη ένταση Ντάφυ & Μπόγδανου, πόλεμος Χριστίνας Κεφαλά & Καρολίνας και όλα τα νέα

Κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι τώρα αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη, η οποία μέσα από το Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια κρίσεις πανικού.

Όπως ανέφερε, ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ακόμα με τις κρίσεις πανικού, ωστόσο τις αντιμετώπισε με ψυχοθεραπεία και μεγάλη προσπάθεια, όπως επίσης μπορεί πλέον και τις αναγνωρίζει από την πρώτη στιγμή που εμφανίζονται, προτείνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους να απευθυνθούν σε έναν ειδικό και να ζητήσουν τη βοήθειά του, καθώς είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το GNTM επιστρέφει! Δείτε το πρώτο τρέιλερ του 4ου κύκλου στο STAR

GNTM

Το GNTM επιστρέφει και επισήμως στον αέρα του STAR.

Το reality με τα επίδοξα μοντέλα επιστρέφει με τον τέταρτο κύκλο του και το τρέιλερ για την υποβολή συμμετοχών είναι ήδη στον αέρα. Μάλιστα, αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ πριν την έναρξη των pre-casting ώστε οι άνθρωποι της παραγωγής να επιλέξουν τους πιο ενδιαφέροντες παίκτες που θα τα δώσουν όλα.

Δες το trailer στο Yupiii.gr

Survivor | Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Μαριάνθη & Νικολέτα

Survivor

Οι εντάσεις δεν λένε να σταματήσουν στο Survivor. Πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Νικολέτα Μαυρίδη.

"Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου", "είσαι για γέλια" και άλλες ανάλογες εκφράσεις ξεστομίστηκαν από τις δύο παίκτριες των Κόκκινων.

Όπως φάνηκε να λέει η Μαριάνθη, οι συμπαίκτες της άρχισαν να συνομιλούν πίσω από την πλάτη της και αυτό προκάλεσε το μεγάλο της ξέσπασμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor| Πόλεμος ανάμεσα σε Χριστίνα Κεφαλά και Καρολίνα

Survivor

Μια απρόσμενη έκρηξη είδαμε στο Survivor, από την Χριστίνα Κεφαλά, λίγο πριν το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, προς την Καρολίνα Καλύβα.

Η παίκτρια των Μπλε θέλησε να χρησιμοποιήσει βαρύ λεξιλόγιο αναγκάζοντας σε δεύτερο χρόνο τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, να διακόψει τη συζήτηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | "Σφαγή" Ντάφυ & Μπόγδανου στο Συμβούλιο! Ποιος αποχώρησε;

Survivor

Ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, αφού πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο συμβούλιο του νησιού, στο τέλος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ποιος παίκτης θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη ήταν υποψήφιοι, με την Μαριάνθη να αποχωρεί και να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ