Follow us

Κατερίνα Πεφτίτση | "Ντρεπόμουν να έρθω σε επαφή με τον σύντροφό μου λόγω των κιλών μου"

Η εξομολόγηση του plus size model του GNTM.

Κατερίνα Πεφτίτση Instagram

Στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Πεφτίτση. Το plus size model που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και έχει έκτοτε πιστούς fans στα social media, άνοιξε την καρδιά της στη δημοσιογράφο και μίλησε τόσο για τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, όσο και για τα κιλά της.

Μαριάνθη Κάσδαγλη | Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της 29χρονης πλοιάρχου που αποχώρησε από το Survivor

Loading...

"Ήρθα στα 18 στην Αθήνα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Είχαμε προστριβές με τη μητέρα μου, γιατί φοβόταν. Δεν ήξερα κανένα. Πέρασα από διάφορα πράγματα που δεν τα γνωρίζουν ούτε οι γονείς μου. Για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα για να πληρώσω το νοίκι και για λίγο καιρό έμεινα στο δρόμο. Κοιμόμουν στα παγκάκια." είπε αρχικά.

Ενώ για τα κιλά της, αποκάλυψε: "Πάντα ήμουν τσουπωτό παιδάκι. Αλλά όταν έκανα ένα χειρουργείο για το κότσι μου, έπρεπε να μείνω αρκετά στο κρεβάτι και άρχισα να παίρνω κιλά. Ήμουν ακούνητη για μήνες. Μετά είχα βάλει αρκετά κιλά. Τότε σιχαινόμουν το σώμα μου. Είπα ότι θα κάνω επέμβαση για να βάλω γαστρικό μανίκι για να τελειώσω με τα κιλά. Μετά όμως αποδέχθηκα τα κιλά μου. Θυμάμαι να είμαι μπροστά στο καθρέφτη και να λέω "αυτή είμαι”, αγκαλιάζοντας το σώμα μου. Στην αρχή ντρεπόμουν να έρθω και σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μου."

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ