Follow us

Εβελίνα Παπούλια | "Και τους δύο πρώην συζύγους μου τους είχα χωρίσει πολύ πριν τους παντρευτώ"

Η εξομολόγηση για τη νέα της σχέση: "Είναι ο σούπερ ήρωάς μου".

Εβελίνα Παπούλια Instagram

Στην Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαρτίου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή, τους δύο γάμους της αλλά και τους χωρισμούς, καθώς και τη σχέση της με τη μοναχοκόρη της Αφροδίτη. Τέλος, αποκάλυψε ότι εδώ και έξι χρόνια είναι πολύ ερωτευμένη με παιδικό της φίλο.

Εβελίνα Παπούλια για τους Δυο Ξένους | "Η Μαρίνα Κουντουράτου ήταν ανώτερη από την Ελένη Μενεγάκη"

"Δεν ήταν να παντρευτούμε. Κάναμε πρώτα πολιτικό με τον Γιώργο γιατί είχε μια διαδικασία απίστευτη η αναγνώριση του παιδιού. Δεν ήταν στα πλάνα μας. Ο θρησκευτικός έγινε εξαιτίας της βάφτισης. Έτσι έγινε, πολύ απλά, όχι με ιδιαίτερη σκέψη ή ωριμότητα. Ούτε εκείνος μπορούσε να ζήσει με τα δικά μου ελαττώματα ούτε εγώ με εκείνου. Ο γάμος μας ήταν σαν πάρτι. Με τον Γιώργο, χωρίσαμε λίγο πριν παντρευτούμε, κάπως έτσι νομίζω ότι είχε συμβεί. Το σημαντικό ήταν το παιδί. Είχαμε τσακωθεί πριν τον γάμο… Παντρευτήκαμε και ήμασταν του τρελού. Το παλέψαμε με τον Γιώργο, απλά δεν μας βγήκε.

Στον δεύτερο γάμο μου ένιωσα πως δεν ξέρω τον σύντροφό μου. Μου είπε να παντρευτούμε σε πύργο στην Σκωτία. Μου έκανε πρόταση εκεί. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ήταν του ονείρου. Πολιτικός γάμος ήταν. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Ήταν και η Αφροδίτη μέσα σε αυτό. Είχα ενθουσιαστεί αλλά όχι… Είχα χωρίσει πολύ πριν τους παντρευτώ. Δεν έχω καταλάβει. Ήμουν τόσο ρομαντική, πίστευα τόσο πολύ σε αυτό που ήθελα να το ζήσω και να το βιώσω. Πίστευα ότι θα έμπαινα σε μια σύμβαση, δεν ήταν πάνω στον έρωτα ή πάνω σε μια τρέλα. Ή να είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου.

Είμαι σε σχέση και είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, τον λατρεύω. Δεν έχω έναν τρίτο γάμο στο μυαλό μου, βιώνω ένα πράγμα που με αφορά έτσι όπως είναι. Η σχέση αυτή είναι καρμική, παρόλο που δεν πιστεύω καθόλου στο κάρμα. Είμαστε από μωρά μαζί. Οι μητέρες μας ήταν κολλητές φίλες, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Δεν κάναμε παρέα. Ήταν μια πολύ ωραία σχέση, ήταν μεγαλύτερος μου λίγα χρόνια αλλά δεν υπήρχε κάτι. Υπήρχε ένας θαυμασμός ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ