Follow us

Jennifer Love Hewitt | "Ήμουν έφηβη και οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν για το στήθος μου"

Η ηθοποιός όταν ήταν ακόμα στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε δεχτεί κάποιες ακατάλληλες για οποιαδήποτε γυναίκα ερωτήσεις.

Jennifer Love Hewitt Splash News/Ideal Image

Μετά το ντοκιμαντέρ "Framing Britney Spears" το οποίο εξηγεί πώς τα media αντιμετώπισαν την νεαρή τότε pop star, δεν είναι λίγες οι διάσημες που έχουν μιλήσει δημόσια για τη δύσκολη αντιμετώπιση που είχαν από δημοσιογράφους. Μία από αυτές είναι και η Jennifer Love Hewitt, η οποία έγινε διάσημη όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία.

Η ηθοποιός θυμάται πόσο ακατάλληλες ήταν οι ερωτήσεις που της έκαναν αλλά και το πώς τα media δημιούργησαν ένα ακατάλληλο ενδιαφέρον για το σώμα της.

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει για την ταινία Heartbreakers το 2001, η Jennifer όπως λέει στο Vulture, είχε μια κακή εμπειρία: "Είναι ενδιαφέρον. Είδα το ντοκιμαντέρ για την Britney Spears και υπάρχει μια μεγάλη ενότητα σε αυτό για το στήθος της. Την εποχή που το περνούσα εγώ, και οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν πράγματα που σήμερα θεωρούνται εξαιρετικά ακατάλληλα, δεν ένιωθα έτσι. Εννοώ, πως σε όλη την ταινία δεν φορούσα πολλά ρούχα. Για κάποιο σκεφτόμουν ότι αφού με ρωτάνε τότε δεν είναι ακατάλληλο".

Μετά τον ρόλο της στο ‘I Know What You Did Last Summer’ του 1997, η ηθοποιός ήταν 18 ετών και προσέλκυσε αμέσως 'αρνητικό ενδιαφέρον' επειδή "ήταν η πρώτη φορά που είχα φορέσει ένα μπλουζάκι με ντεκολτέ". Όπως θυμάται "σε μια συνέντευξη Τύπου για την ταινία είχα φορέσει επίτηδες ένα T-Shirt με την ατάκα "Silicone Free" γιατί ήμουν τόσο ενοχλημένη κι ήξερα ότι η πρώτη ερώτηση που θα μου έκαναν θα ήταν για το στήθος μου. Είχα κουραστεί με αυτή τη συζήτηση".

Τώρα που έχει μεγαλώσει, η ηθοποιός σκέφτεται ότι θα είχε χειριστεί διαφορετικά το ζήτημα: "εάν ήξερα ότι ήταν ακατάλληλο θα είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου με κάποιον τρόπο ή δεν θα απαντούσα σε αυτές τις ερωτήσεις. Τότε γελούσα συνέχεια με όταν με ρωτούσαν και εύχομαι τώρα να μην το είχα κάνει".

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ